Poletni prestopni rok 2025

o morebitnih prestopih
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Re: Poletni prestopni rok 2025

Post by bork »

Is there concern about the fact that he’s only 19 years old? There shouldn’t be really as Hato is a very experienced player compared to other teenagers.

He has already played 111 competitive games for Ajax’s first team.

Hata nisem spremljal, ampak kolikor berem gre za super okrepitev. Fabrizio pravi, da smo very, very close…

Glede Donnarume imam pa mešane občutke. Praviloma me ne navdušuje, ima pa sem in tja kakšno zelo dobro tekmo. Je pa težek karakter in bi lahko porušil kemijo v slačilnici. Maignana bi bil bolj vesel.
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 164 times

Post by n1i9k9o6 »

🚨 EXCL: Chelsea reach total agreement with Ajax to sign Jorrel Hato, subject to #Ajax supervisory board approval. Fee above of €40m + sell-on. Pending green light 19yo defender to travel to London for medical & join #CFC on deal until 2032 @TheAthleticFC

-Ornstein

Končno, zdej pa še Simons
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Super, še Simons pa bo.
Ne razumem pa kak mamo s tem Garnachom. Ne samo, da ni nič posebnega, ampak je povrh še težek karakter. Že Nonijev odnos ni bil pravi, Garnacho je pa še hujši.
Res upam, da ne konča pri nas.

Sm pa na hitro primerjal Jacksona, Šeška in Ekitikeja (in po vsem sodečem, mislim, da je prav da mamo ceno postavljeno tam nekje z njima)
- Jackson, 24let, 24 ligaških golov v zadnjih 2eh sezonah (xG je imel +5.86 in +3.83 v teh 2eh sezonah, torej toliko več golov bi mogel zabit), TM vrednost 50mil
- Šeško, 22let, 27 golov (xG -5.4 in -2.16), TM 70mil
- Ekitike, 23let, 19 golov (xG -0.33 in +8.09), TM 75mil

Kje je logika vrednosti igralcev nevem, Šeško mlajši kot Ekitike, več golov in xG daleč pred njim in je vreden manj. Ekitike lani celo veliko več zapravljenih šans po xG kot Jackson. S tem, da sta 2 igrala v Bundesligi, Jackson pa v PL. Ekitike je prestopil za 95mil, ne vidim zakaj Jackson po tej logiki res ni vreden recimo 70.
KTBFFH
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

Točno to sem napisal kak teden, 2 nazaj. V to kategorijo bi lahko dodali še Nuneza, za katerega vemo, za kakšno vsoto je prestopil...
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Guiu posoja v Sunderland, dobra poteza glede na to da nimajo moznosti odkupa...
Trivinho

Post by Trivinho »

Torej moramo prodati ali posoditi se :
Broja ( prodat )
Sterling (prodat )
Chilwel ( ceprov mi ga je res zal da ni dobil priloznosti )
Badiashile ( najraj bi vidu da se ga posodi )
Nkunku ( prodat )
Jackson ( prodat )
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Xavi Simons to Chelsea Fabrizio Romano updates, key points:

- Deal remains ON!
- Advanced talks going really well
- CFC outgoings needed
- CFC want to pay less than asking price
- Not in danger of collapsing at this point
- 75% chance of happening
Trivinho

Post by Trivinho »

Kva je fora da si tok zelijo tega Garnacha, a so res tok neumni da bojo kupl odpadek iz uniteda.
Js sm res 95% spremlal tekme uniteda lani, in on ko je igral je res slab ko ima zogo, branilci ga preberejo kot knjigo uzemajo mu zoge, nemore nobenga predriblat, samo laufa gor in dol kot Kirm ucasih, to je pa tud use kar ma.
Maudeke je za njega ronaldo, tko da ce res kupijo Garnacha je to eno veliko razocaranje.
Prodas Poresheja ( Maduekeja ) , kupis Peugeota ( Garnacha ).
Res ni logicno..
Pa Sancho je tudi za njega Ronaldo, pa jih ni preprical, scem jih je Garnacho preprical pa res nevem...
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

United cel je slab, toksičen. Nekaj igralcev je bilo pri Unitedu obupnih pa so potem nekako oživeli (Anthony v Betisu, McTominay je bil eden najboljših v Napoliju, Elanga...), sem prepričan da bi znal imet Rashford v Barci OK sezono.

Sicer osebno nism nek fan Garnacha ker mi je antipatičen in tudi meni ni jasno zakaj se toliko pogovarjamo z njim. Sodelavec je fan Uniteda pa samo moli da ga odpeljemo ker mu je Garnacho obupen.

Čisto možno je da bi se Garnacho pri nas prerodil, ampak se mi zdi malo škoda energije, časa in denarja za "če, mogoče, upajmo". Spravimo rajši pod streho Simonsa in pa potem fokus na vratarja.
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

It’s over between Armando Broja and Chelsea: understand the transfer to Burnley will be permanent.

Broja will complete his medical in the next 24h and sign long term deal with Burnley. #CFC accepted conditions.

Here we go. 🇦🇱

Nič se ne omenja cena, pred časom se je pisalo, da Chelsea ocenjuje vrednost Broje na 25m£, Fabrizio pa je na IG zapisal :"Burnley met Chelsea valuation". Če smo Brojo dejansko prodal za tak dnar je to zelo dober deal, čeprav osebno dvomim.
Trivinho

Post by Trivinho »

Cim se skriva za kok je sou, je verjetno podarjeno neka minimalna cena ene 5M max, sam da gre..
Lepo da je sou ker je biu sam se en parazit k ni blo od njega nc...
RedMiner

Post by RedMiner »

Trivinho wrote: 02 Aug 2025, 11:19 Cim se skriva za kok je sou, je verjetno podarjeno neka minimalna cena ene 5M max, sam da gre..
Lepo da je sou ker je biu sam se en parazit k ni blo od njega nc...
Nič se ne skriva, valuation has been met, cenili smo ga na okoli 25M funtov.

In tudi parazit ni, že samo s posojo v Fulham smo zaslužili 5M.
RedMiner

Post by RedMiner »

Očitno bomo šli res po Garnacha - tak antipatik kot vini v Realu, ista valovna dolžina. Že faca mi je antipatična do amena.
Upam, da ponudijo max 30, ker za ta denar ga lahko potem uvalimo Savdijcem pa nič ne izgubimo.

Simons za 50-60 pa tudi dobro napreduje. Za moje pojme nakup v rangu Wirtza, samo pol ceneje.
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Ne vem no, meni njegov vibe mi res ne sede najbolj v našo slačilnico. Po izgledu me malo spominja na youtuberja Joa Wellerja, tak agresiven in nestabilen deluje. :D In ko greš enkrat javno kontra klubu/trenerju online in v boj prek medijev je zame velik red flag in takih si osebno ne bi želel v klubu. Ampak ajde, ne bom prehitr obsojal, naj dobi šanso in jo izkoristi, druge itak ni.
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

🚨🔵 EXCL: Tyrique George wants to leave Chelsea this month with reduced game time… and Bundesliga clubs keen on signing him.

Permanent move also possible; Chelsea prefer to keep George but accept his desire for regular football.

RB Leipzig and Gladbach among clubs keen.

-Fabrizio
Post Reply