CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026
- RedMiner
- Has thanked: 103 times
- Been thanked: 95 times
CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026
Za danes naj bi bil poškodovan Tosin. Kdo bo začel poleg? Velika uganka...
Sicer pa nekako pričakujem zmago, čeprav bo Palace zelo trd oreh. So zelo zoorganizirana ekipa, morda nam lahko pomaga Eze s svojo željo po odhodu.
Sicer pa nekako pričakujem zmago, čeprav bo Palace zelo trd oreh. So zelo zoorganizirana ekipa, morda nam lahko pomaga Eze s svojo željo po odhodu.
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026
Končno liga nazaj tudi za nas in ob tej priliki bi rad zapisal svoje napovedi.
Osebno nas pričakujem v top 5, ne v bitki ne za naslov, ne pa tudi, da se bomo zadnji dan borili za to mesto. Do bitke za naslov nas vseeno loči še nekaj izkušenj, top vratar in zdrav Colwill (+ brez poškodb ostalih najbolj pomembnih). Prvak v Angliji bo pomoje City, malo za njim Arsenal, malo za njimi pa mi in Pool.
Zanimivo bo videt, kako bomo uspeli rotirat letos, ko igramo še LP. Kar se tiče LP, če bi bil Colwill zdrav, mislim da bi znali celo presenetit in prit zelo daleč. Me ne bi čudilo, če bi v LP zgledali bolje kot v premier ligi. Vseeno nekje do četrtfinala mislim da bomo prišli. Carragher pravi, da ne bomo prišli iz skupine
glede na uspešnost njegovih napovedi, smo pomoje med favoriti
Fa pokal in Carabao, dajmo prosim karkoli od tega osvojit, res bi rad videl to veselje na Wembleyju.
Me pa malo skrbi, da se znajo odnosi na relaciji Maresca-uprava porušit. Maresca je javno govoril, da si želi novega štoperja, uprava naj bi bila mnenja, da ga ne rabimo. To zna pokvarit stanje ekipe in če se to zgodi, kdo ve kam bo šla sezona.
Kar se tiče današnje tekme, Eze začenja. Palace je zelo neugodna ekipa, zmaga ne bo lahka, jo pa vseeno pričakujem.
Osebno nas pričakujem v top 5, ne v bitki ne za naslov, ne pa tudi, da se bomo zadnji dan borili za to mesto. Do bitke za naslov nas vseeno loči še nekaj izkušenj, top vratar in zdrav Colwill (+ brez poškodb ostalih najbolj pomembnih). Prvak v Angliji bo pomoje City, malo za njim Arsenal, malo za njimi pa mi in Pool.
Zanimivo bo videt, kako bomo uspeli rotirat letos, ko igramo še LP. Kar se tiče LP, če bi bil Colwill zdrav, mislim da bi znali celo presenetit in prit zelo daleč. Me ne bi čudilo, če bi v LP zgledali bolje kot v premier ligi. Vseeno nekje do četrtfinala mislim da bomo prišli. Carragher pravi, da ne bomo prišli iz skupine
Fa pokal in Carabao, dajmo prosim karkoli od tega osvojit, res bi rad videl to veselje na Wembleyju.
Me pa malo skrbi, da se znajo odnosi na relaciji Maresca-uprava porušit. Maresca je javno govoril, da si želi novega štoperja, uprava naj bi bila mnenja, da ga ne rabimo. To zna pokvarit stanje ekipe in če se to zgodi, kdo ve kam bo šla sezona.
Kar se tiče današnje tekme, Eze začenja. Palace je zelo neugodna ekipa, zmaga ne bo lahka, jo pa vseeno pričakujem.
- blueboy11826
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 143 times
Uf veliko dela v drugem polčasu. Po moje smo mel srečo pri razveljavljenem golu, težko rečem, da je to faul.
KTBFFH
- RedMiner
- Has thanked: 103 times
- Been thanked: 95 times
Pričakovano, Palace zelo kompakten in močan v duelih.
Lahko pa se strinjamo, da nam gre danes VAR presenetljivo na roko... Se strinjam, da je Guehi naredil prekršek, samo takšne situacije se redko piskajo. In pa na koncu boksa Sancheza v glavo, brez problema bi lahko piskal penal.
Lahko pa se strinjamo, da nam gre danes VAR presenetljivo na roko... Se strinjam, da je Guehi naredil prekršek, samo takšne situacije se redko piskajo. In pa na koncu boksa Sancheza v glavo, brez problema bi lahko piskal penal.
- demiensatlier
- Has thanked: 140 times
- Been thanked: 93 times
Precej trda tekma, pričakovano, ne leži nam igra gostov zato še nismo razvili prave igre. Palmer odrezan, ampak še vedno lahko odloči tekmo z 1 potezo. James bo moral na klop da ne dobi rdečega. Tisti gol Palaca je bil smešno razveljavljen, no naj bi bil Guehi preblizu živemu zidu, sicer bi tudi Sanchez lahko odreagiral bolje. Na srečo imamo nekaj orožij še na klopi, Delap, Estevao, Gusto in še kdo pričakujem da bodo vstopili in poživili igro.
- ndm
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 66 times
Gol ni bil razveljavljen zaradi prekrska.
Pravilo je, da nasprotni igralec ne sme bit bližje od 1m do zivega zidu.
Se pa strinjam, da se mogoce to ne piska velikokrat.
Pravilo je, da nasprotni igralec ne sme bit bližje od 1m do zivega zidu.
Se pa strinjam, da se mogoce to ne piska velikokrat.
- demiensatlier
- Has thanked: 140 times
- Been thanked: 93 times
Ja res je pričakovali smo precej več glede na prejšnje tekme tudi proti močnejšim ekipam, ampak to je PL, bo pa zato verjamem da veliko boljša naslednja tekma proti West Hamu verjetno z malenkost drugačno postavo.
Pod pričakovanji, ampak treba priznat Palacu da so bili zelo disciplinirani in ko se dobro zaprejo jih je res težko prebit.
Najbolj sta me razočarala Enzo in Gittens, v izgradnji napada se tud pozna manjko Colwilla.
Gremo naprej, bo proti West Hamu boljše
Najbolj sta me razočarala Enzo in Gittens, v izgradnji napada se tud pozna manjko Colwilla.
Gremo naprej, bo proti West Hamu boljše
- sigismund
- admin
- Has thanked: 177 times
- Been thanked: 340 times
Če se ekipa zapre smo mi bolj kot ne mrzli, taiste težave smo imeli že lani. Igralci individualno probajo prebiti svojo stran, napadalec je spredaj izoliran in redko dobi žogo, če nabijamo predložke pa je ne dobi praktično nikoli. CP se je na nas pripravil zelo dobro, vedeli so kako nas onemogočiti, šli so v tekmo fizično in v tem segmentu so bili zelo dobri. Če smo kje imeli šanse so bile to kontre ki pa smo jih glede na sposobnost in mlado ekipo ki jo imamo izvajali mnogo prepočasi, sploh Neto se mi zdi da je par protinapadov konkretno zabremzal. Vedno več ekip se bo proti nam zapiralo in to bomo morali znati obrniti v naš prid, drugače bomo imeli lahko v nadaljevanju sezone še precej takih tekem kot je bila včerajšnja.
Day 1, težak nasprotnik, iz tekme se lahko veliko naučimo. V petek proti WHU verjamem da gremo po prve 3 točke sezone.
Day 1, težak nasprotnik, iz tekme se lahko veliko naučimo. V petek proti WHU verjamem da gremo po prve 3 točke sezone.
- blueboy11826
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 143 times
Prvi krog je za nami, ni se izšlo po pričakovanjih. Palace ni kr en, sploh v polni postavi, vseeno pa je iz naše strani tole precej spominjalo na lansko brez-idejnost.
Eze in Wharton izjemna igralca, ki to pokažeta vsako tekmo, definitivno si zaslužita večji klub kot Crystal Palace. Pri nas kar nekaj odrezanih Palmer, Joao Pedro, tudi Gittens in Neto nista imela kaj veliko vpliva.
Naslednje tekme so: West Ham, Fulham, Brentford. Če želimo pokazat, da se mislimo borit za vrh, mormo potegnt 9 pik.
Bi pa še tole dodal. Letos se je prenovil sistem za vstopnice, domače so vse na telefonu. Že pred tekmo sistem ni niti približno delal kot mora in seveda tudi včeraj ne. Vrsta pred ticket officeom je bila res dolga.
Nevem lahko rečete, da so to kompleksni sistemi (kar so), ampak 2 meseca sta bla, vmes 2 domače prijateljske tekme, pa vseeno na prvi krog tole. Bi se pomoje klub lahko bolj potrudu.
Eze in Wharton izjemna igralca, ki to pokažeta vsako tekmo, definitivno si zaslužita večji klub kot Crystal Palace. Pri nas kar nekaj odrezanih Palmer, Joao Pedro, tudi Gittens in Neto nista imela kaj veliko vpliva.
Naslednje tekme so: West Ham, Fulham, Brentford. Če želimo pokazat, da se mislimo borit za vrh, mormo potegnt 9 pik.
Bi pa še tole dodal. Letos se je prenovil sistem za vstopnice, domače so vse na telefonu. Že pred tekmo sistem ni niti približno delal kot mora in seveda tudi včeraj ne. Vrsta pred ticket officeom je bila res dolga.
Nevem lahko rečete, da so to kompleksni sistemi (kar so), ampak 2 meseca sta bla, vmes 2 domače prijateljske tekme, pa vseeno na prvi krog tole. Bi se pomoje klub lahko bolj potrudu.
KTBFFH
Ste večino že povedali... sam bi dodal še to, da bi bilo treba na takih tekmah Palmerja pomakniti bolj desno na krilo, kjer lahko naredi višek v igri. Tam bo imel več prostora kot na sredini. Naša klop trenutno tudi ne zgleda preveč dobro, predvsem na napadalnih položajih, saj sta Jackson in Nkunku zamrznjena, zamenjav pa še ni.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 177 times
- Been thanked: 340 times
Nocoj neke vrste "popravni izpit". Upam da WHU ne bo preveč jezen po blamaži iz prvega kroga, pa še londonski derbi je.
Skrbi me tudi dejstvo da imajo oni Potterja, sem prepričan da bodo dali njegovi fantje vse od sebe.
Skrbi me tudi dejstvo da imajo oni Potterja, sem prepričan da bodo dali njegovi fantje vse od sebe.