heh kakšen centi gor al pa dol...AlexAK wrote:
Tuje reprezentance
- didi_drogba
- Has thanked: 2 times
Re: Tuje reprezentance
Na žalost sm gledu samo na konc zadnjih 10 minut ... sm pa na konc vidu gol Wallaca, ki je kr dobr igrov če je komentatorju za verjet. Kuko je pa kj Lucas Piazon odšpilu ??
V članku pa večkrat omenjen Chelsea, kot pa BrazilijaAlexAK wrote:Brazil 3:0 Denmark - Highlights

Evo novi evropski prvaki do 21 let so postali ŠPANCI. Povsem zasluženo so zmagali saj so z 2 - 0 nadigrali Švicarje. Za Špance sta zadela Ander Herrera z glavo v 41. minuti in Thiago Alcântara po prekršku z prostim strelom skoraj iz sredine s pravim evrogolom v 81. minuti. Izpostavil bi predvsem naslednje igralce:
1. Kapetan Javi Martínez je odigral izjemno srečanje in pokazal, da mu je žogo praktično nemogoče vzeti pa tudi, če so ga obkolili 3 nasprotni igralci.
2. Thiago Alcântara je bil na igrišču kot Xavi in, če ga Barca res prodaja je to treba izkoristit in pripeljat, definitivno naslednik Xavija po mojem mnenju.
3. Iker Muniain se je izkazal na krilu, hiter prodoren igralec z odličnimi predložki.
4. Martín Montoya je bil to tekmo veliko pri žogi njegovi prodori so fantastični,...
Omembe vredna sta še Juan Manuel Mata in Adrián López, ki sta prav tako pokazala nekoliko več znanja kot preostali igralci na igrišču.
1. Kapetan Javi Martínez je odigral izjemno srečanje in pokazal, da mu je žogo praktično nemogoče vzeti pa tudi, če so ga obkolili 3 nasprotni igralci.
2. Thiago Alcântara je bil na igrišču kot Xavi in, če ga Barca res prodaja je to treba izkoristit in pripeljat, definitivno naslednik Xavija po mojem mnenju.
3. Iker Muniain se je izkazal na krilu, hiter prodoren igralec z odličnimi predložki.
4. Martín Montoya je bil to tekmo veliko pri žogi njegovi prodori so fantastični,...
Omembe vredna sta še Juan Manuel Mata in Adrián López, ki sta prav tako pokazala nekoliko več znanja kot preostali igralci na igrišču.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Ja edini omembe vreden pri Švicarjih igra dobro vendar ni imel pomoči soigralcev, da bi pokazal kaj več. Vendar, kar sem videl zagotovo talentiran igralec, ki pa je preveč živčen in me ni navdušil sploh njegov odnos na igrišču je bil najslabši. Stalno ugovarjanje, porivanje igralce,....Joshua McEachran wrote:Kaj pa Shaquiri?

Men se že skoz zdi, da ma Dos Santos zelo velik potencial.m4t1c wrote:http://www.youtube.com/watch?v=6Roc2lf6Zek
Giovani Dos Santos osmešil Ameriško obrambo v finalu

- damjan1120
AlexAK wrote:Danes se v Mehiki nadaljuje 1/16 finala FIFA U17 World Cup.
Od igralcev Chelsea sta ostala še Lucas Piazon in Wallace za Brazilijo, ki čez 20min igrajo proti Ekvadorju in Nathaniel Chalobah z Anglijo (tekma je jutri). Mašek (Češka) in Ake (Nizozemska) sta izpadla.
Moji favoriti so Slonokoščena obala
In pa Souleymane Coulibaly aka novi Drogba =) gole cepa kt za šalo =D
- didi_drogba
Pravjo mu novi Drogba samo zato ker je isto iz Slonokoščene obale ... postavo in stil igre imata pa čisto drugačen. Coulibaly me bolj spominja na Samuela Eto'oja recimo ali pa Asamoaha Gyana če ostanem pr Afričanih.
Drugače pa je pomoje edini k je vreden naslova "novi Drogba" Romelu Lukaku, čeprov se mi zdijo tej vzdevki malo brezvezni in samo povečajo pritisk na kakšnem mladem igralcu.
Drugače pa je pomoje edini k je vreden naslova "novi Drogba" Romelu Lukaku, čeprov se mi zdijo tej vzdevki malo brezvezni in samo povečajo pritisk na kakšnem mladem igralcu.
- damjan1120
didi_drogba wrote:Pravjo mu novi Drogba samo zato ker je isto iz Slonokoščene obale ... postavo in stil igre imata pa čisto drugačen. Coulibaly me bolj spominja na Samuela Eto'oja recimo ali pa Asamoaha Gyana če ostanem pr Afričanih.
Vem samo sem pač to napisal =) Drugače pa je Didi samo en in ta že igra za modre =) drugače se pa strinjam z napisanim =P
Ja odvisno na enih povečajo pritisk spet drugim pa dodajo neko motivacijo in dokazilo za njihov trud, kar verjamem da je pri Lukakuju, ker je Drogba njegov vzornik in zagotov je vesel, če se trudi igrat kot on, da ga z njim primerjajo...didi_drogba wrote:Pravjo mu novi Drogba samo zato ker je isto iz Slonokoščene obale ... postavo in stil igre imata pa čisto drugačen. Coulibaly me bolj spominja na Samuela Eto'oja recimo ali pa Asamoaha Gyana če ostanem pr Afričanih.

- didi_drogba
Hahahah Piazon je celi pussy magnet
Vsakič k dobi žogo se mu ene babe derejo k na koncertu Justina Bieberja
Vsakič k dobi žogo se mu ene babe derejo k na koncertu Justina Bieberja
- damjan1120
Brazilija vodi ob polčasu 1:0, asistenca Wallace-a, ki je bil zamenjan v 42.minuti...poškodba??