Re: xyDebate
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Eh, s temi debilčki ki jamrajo kako lahko navijamo za tuje klube domače pa zaničujemo se nikoli nisem ukvarjal, ker mi je brezveze.
Sej prov da podpirajo svoje lokalne klube al pa recimo (podajam samo primer, da ne bo kdo zameril) Maribor, čeprav niso mariborčani ampak vseeno rajši podpirajo SLO nogomet kot tujega, pa vseeno, neumno se mi zdi da potem takole nas nadirajo, če rajši gledam PL ker je vsaj zanimiva, kot pa da zdaj na silo podpiram MB in našo enoklubsko ligo, samo zato ker so slovenci....glupost.
Lokalni klub je pa tut ena znanost, glede na to da pridejo v soboto zjutri naklamfani še od petkovga večera na tekmo...pa še to se jih komaj 11 nabere. In to nej gledam? Itak!
Sej prov da podpirajo svoje lokalne klube al pa recimo (podajam samo primer, da ne bo kdo zameril) Maribor, čeprav niso mariborčani ampak vseeno rajši podpirajo SLO nogomet kot tujega, pa vseeno, neumno se mi zdi da potem takole nas nadirajo, če rajši gledam PL ker je vsaj zanimiva, kot pa da zdaj na silo podpiram MB in našo enoklubsko ligo, samo zato ker so slovenci....glupost.
Lokalni klub je pa tut ena znanost, glede na to da pridejo v soboto zjutri naklamfani še od petkovga večera na tekmo...pa še to se jih komaj 11 nabere. In to nej gledam? Itak!
- Reichenburg
ahahahaha pravi človek kihodi v Bugarsko navijat za CSKA. Pa še kam.
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Ej a je mrbit kdo že kdaj kam šov na Couchsurfing vrjanto? Kakšne mate kej izkušnje?

Future is bright, future is blue.
- chelsea_girl
@Nastja: jaz sem pravkar iz Irske, kjer naj bi stanovala pri dveh domačinih (preko couchsurfinga), pa se je vse malce zalomilo. Predlagam, da si poiščeš več opcij (2,3), ker niso popolnoma zanesljivi. Eden od gostiteljev naju je s prijateljico skenslal par ur, preden bi morale priti k njemu, in sva imele potem kar mal problem najt prenočišče. Prvi gostitelj je bil pa super, tako da je tole odličen način da ti domačini predstavijo svoje mesto in stvari, katere si je dejansko vredno ogledat 
up the chels!
- loonymcgreat
ko sem iskal neke letalske povezave za amsterdam za finale europe se spomnim, da večina ljudi priporoča bus do Charleroija in potem vlak
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Charleroi je eno najbolj glupih letališč, kar se tiče transferjev do mesta. Vlak do Bruslja rabi več kot eno uro. Taxi odpade, ker lahko za ta denar avto kupiš ... Shuttle se splača, če ste skupina, sicer pa je bus dokaj ok v primerjavi z ostalimi opcijami.AlexAK wrote:Na kakšen način ste potovali od Charleroi letališča do Bruslja? Vidim da imajo ljudje probleme s direktnim shuttlom pa iščem alternativo. Je šel kdo s shuttlom? Ali pa z busom do Charleroi-a in potem z vlakom do Bruslja?
Če ima kdo kakšne slabe ali dobre izkušnje z prvo ali drugo opcijo me naj ozavesti
- sigismund
- admin
Ma kdo kaj izkušenj (oz. se vsaj spomni) s programiranjem v C++, kompajlanjem kode in nalaganje le-te na Š-ARM/Arduino? Delam pa z winIDEA......Jezi me nekaj že 3 ure pa se mi bo zmešalo vsak čas 
če bi se spomnu bi pomagal, tako sem pa že čisto vse pozabil
sem pa isto programiral na Š-ARM na faxu
- sigismund
- admin
Mogoče se boš spomnil dej, meni niti kode noče skompajlat, ena brezvezna fora je, ampak to so mi povedal 2 leti nazaj v 1. letniku pa se ne spomnim več v čem je fora! Javlja mi pa tole:
KODA:

ERROR:

"RAZLAGA" ERRORA:

KODA:

ERROR:

"RAZLAGA" ERRORA:

koda mi deluje čis vredu.
mal sm googlu problem, poglej če imaš vse datoteke zraven dodane, ki naj bi bile na CDju (?)
kot naprimer crt0.s in ostala solata
lahko pa da je problem presledek v poti compilerja, probi ga prestavit nekam brez presledkov
mal sm googlu problem, poglej če imaš vse datoteke zraven dodane, ki naj bi bile na CDju (?)
kot naprimer crt0.s in ostala solata
lahko pa da je problem presledek v poti compilerja, probi ga prestavit nekam brez presledkov
Mene zanima glede študija
pač zdaj grem prvo leto študirat pa sem danes dobil urnik in ko sem videl to čudo me je vse minilo
vsak dan predavanja od 8 pa najmanj do 16.45 . 2 dni tudi do 19.30 . Zdaj vem da ni obvezno hoditi na predavanja.Večinoma imam 2 predmeta na dan in me zanima naprimer po kosilu mam 5 ur še enega predmeta a lahko normalno odiden po 3. uri ali pač če nemislim iti dokonca naj raje sploj negrem?
Pa še to,študira mogoče kdo v novem mestu?
Pa še to,študira mogoče kdo v novem mestu?