Re: Govorice
- davidluiz4
Apparently Inter have a director in London to finalise the sale of Freddy Guarin to Chelsea and bring Lamela back as a replacement
CHELSEA FC

- davidluiz4
Chelsea se menda zanima za Jana Oblaka
http://www.ekipa.org/2013/12/namesto-dveh-veteranov/
http://www.ekipa.org/2013/12/namesto-dveh-veteranov/
CHELSEA FC

Ne vem, no. Po eni strani, bi mi blo zelo zal, če bi Thibauta Courtoisa kar pustili Atleticu, po drugi strani bi mi blo pa super videt Oblaka pri Modrih!

- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Res ja, Courtois je že zdej en izmed najbolših golmanov na svetu, pa je star komi 21 let. Se grem stavt da bo tut postau najbolši. Njega res ne smemo spustit!
KTBFFH
- davidluiz4
Chelsea are close to completing a £14million move for Inter Milan midfielder Fredy Guarin. Demba Ba may be involved.
CHELSEA FC

Zimski prestopni rok se je začel in tukaj so govorice povezane z igralci iz Chelseaja. Mourinho pravi, da če bo kateri igralec zapustil Chelsea, potem bo prišel drug igralec v klub, drugače Chelsea ne bo trgoval. Na posojo naj bi odšel KDB, čeprav njegov agent hoče, da ga Chelsea proda. Klub lahko zapustijo še Ryan Bertrand, David Luiz, Michael Essien, Demba Ba in Juan Mata.
- davidluiz4
Inter Sporting Dir Ausilio on Guarin: "We have spoken with the leadership of Chelsea, we have authorized to speak with the boy"
CHELSEA FC

- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
jst pa nemorm vrjet kakšne neumnosti ti pišeš LOLbork wrote:Ni dost dobr za ekipo, ki je trenutno 7. v prvenstvu, potem ga bomo pa mi jemali...lol
BLUE IS THE COLOUR!!!
Argumentiraj. Se pravi, da si želiš vidit Vidića v modrem dresu oz. si mnenja, da bi bil ekipi neka dodana vrednost?Chelsea_fan wrote: jst pa nemorm vrjet kakšne neumnosti ti pišeš LOL
Ali te je zmotilo, da ni dovolj dober za United? No Unitedovih tekem ne spremljam kar dosti, kolikor pa mi povedo Unitedovi navijači (in kar preberem na njihovih forumih), pa so vsi bolj ali manj enotnega mnenja, da je Vidićev, Ferdinandov in Evrajev čas v Unitedu minil in da rabijo skoraj komplet novo zadnjo linijo
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Definitivno mislim, da bi bila to dodana vrednost, ker Vidić je klasa od igralca... zmotil me je pa to, da si nasploh vrjel tej neumnosti.bork wrote: Argumentiraj. Se pravi, da si želiš vidit Vidića v modrem dresu oz. si mnenja, da bi bil ekipi neka dodana vrednost?![]()
Ali te je zmotilo, da ni dovolj dober za United? No Unitedovih tekem ne spremljam kar dosti, kolikor pa mi povedo Unitedovi navijači (in kar preberem na njihovih forumih), pa so vsi bolj ali manj enotnega mnenja, da je Vidićev, Ferdinandov in Evrajev čas v Unitedu minil in da rabijo skoraj komplet novo zadnjo linijo
BLUE IS THE COLOUR!!!