Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
2
11%
Zinedine Zidane
6
33%
Luis Enrique
8
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%

Total votes: 18

jernej93

Post by jernej93 »

Demba Ba je boljši kot Martinez :)
Image
davidluiz4

Post by davidluiz4 »

Apparently Inter have a director in London to finalise the sale of Freddy Guarin to Chelsea and bring Lamela back as a replacement
CHELSEA FC
Image
davidluiz4

Post by davidluiz4 »

Chelsea se menda zanima za Jana Oblaka
http://www.ekipa.org/2013/12/namesto-dveh-veteranov/
CHELSEA FC
Image
Tišipas
Has thanked: 5 times

Post by Tišipas »

Ne vem, no. Po eni strani, bi mi blo zelo zal, če bi Thibauta Courtoisa kar pustili Atleticu, po drugi strani bi mi blo pa super videt Oblaka pri Modrih! :D :cfc03:
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Če komurkoli prepustijo Courtoisa bo to največji fail Chelsea pod Abramovičevim "vodstvom". Nedopustno bi bilo izpustiti takega bisera... :shoot:
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Res ja, Courtois je že zdej en izmed najbolših golmanov na svetu, pa je star komi 21 let. Se grem stavt da bo tut postau najbolši. Njega res ne smemo spustit!
KTBFFH
davidluiz4

Post by davidluiz4 »

Chelsea are close to completing a £14million move for Inter Milan midfielder Fredy Guarin. Demba Ba may be involved.
CHELSEA FC
Image
rover

Post by rover »

Zimski prestopni rok se je začel in tukaj so govorice povezane z igralci iz Chelseaja. Mourinho pravi, da če bo kateri igralec zapustil Chelsea, potem bo prišel drug igralec v klub, drugače Chelsea ne bo trgoval. Na posojo naj bi odšel KDB, čeprav njegov agent hoče, da ga Chelsea proda. Klub lahko zapustijo še Ryan Bertrand, David Luiz, Michael Essien, Demba Ba in Juan Mata.
Image
davidluiz4

Post by davidluiz4 »

Inter Sporting Dir Ausilio on Guarin: "We have spoken with the leadership of Chelsea, we have authorized to speak with the boy"
CHELSEA FC
Image
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Just IN: Nemanja Vidic has been given the green light to speak to Chelsea this window. He is a free agent in the summer :mrgreen:
bork

Post by bork »

Ni dost dobr za ekipo, ki je trenutno 7. v prvenstvu, potem ga bomo pa mi jemali...lol
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

bork wrote:Ni dost dobr za ekipo, ki je trenutno 7. v prvenstvu, potem ga bomo pa mi jemali...lol
Zato pa so 7. ...
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

bork wrote:Ni dost dobr za ekipo, ki je trenutno 7. v prvenstvu, potem ga bomo pa mi jemali...lol
jst pa nemorm vrjet kakšne neumnosti ti pišeš LOL :D
BLUE IS THE COLOUR!!!
bork

Post by bork »

Chelsea_fan wrote: jst pa nemorm vrjet kakšne neumnosti ti pišeš LOL :D
Argumentiraj. Se pravi, da si želiš vidit Vidića v modrem dresu oz. si mnenja, da bi bil ekipi neka dodana vrednost? :mrgreen:
Ali te je zmotilo, da ni dovolj dober za United? No Unitedovih tekem ne spremljam kar dosti, kolikor pa mi povedo Unitedovi navijači (in kar preberem na njihovih forumih), pa so vsi bolj ali manj enotnega mnenja, da je Vidićev, Ferdinandov in Evrajev čas v Unitedu minil in da rabijo skoraj komplet novo zadnjo linijo ;)
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

bork wrote: Argumentiraj. Se pravi, da si želiš vidit Vidića v modrem dresu oz. si mnenja, da bi bil ekipi neka dodana vrednost? :mrgreen:
Ali te je zmotilo, da ni dovolj dober za United? No Unitedovih tekem ne spremljam kar dosti, kolikor pa mi povedo Unitedovi navijači (in kar preberem na njihovih forumih), pa so vsi bolj ali manj enotnega mnenja, da je Vidićev, Ferdinandov in Evrajev čas v Unitedu minil in da rabijo skoraj komplet novo zadnjo linijo ;)
Definitivno mislim, da bi bila to dodana vrednost, ker Vidić je klasa od igralca... zmotil me je pa to, da si nasploh vrjel tej neumnosti. :)
BLUE IS THE COLOUR!!!
Post Reply