Zimski prestopni rok Januar 2025

o morebitnih prestopih
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 164 times

Re: Zimski prestopni rok Januar 2025

Post by n1i9k9o6 »

Js se pa v tem primeru ne strinjam z Veigo.
Glavni argument odhoda, naj bi bil to, da si želi igrati na CB-ju.
K nam je prišel kot relativno neizkušen 21 letnik, ki je (kot si napisal) igral na več pozicijah in sem sigurn, da je vedel kaj podpisuje, močno dvomim, da so mu naši ob podpisu dejali da bo prva izbira na CB-ju :D

Drži, da mamo poškodbe v obrambi, ampak jih imamo na "napačni" torej desni strani. Težko se bo zaradi poškodb na desni strani Veigi povečala minutaža. Dokler pa sta Cucu in Colwill zdrava in v taki ali boljši formi pa bosta mela prednost, to je logično.

Pa če pogledamo minutažo vidimo, da je njegova podobna Nkunkuju in Jorgensnu, ter večja od Fofane, Sancha, Badiashila, Felixa, KDH-ja, Mudryka, Lavie... ne moreš kot mlad in neizkušen novinec pričakovat da boš glavni lik v novi ekipi.

Se pa strinjam s stališčem kluba, da ga ne želi dat na posojo. Plačajte konkretn dnar, al pa nič.

Alternative v primeru odhoda? Meni je ful velika želja, da bi več šans dobival naš mladinec Ishe Samuels-Smith, ampak to ni preveč realno. Na twitterju je kar nekaj hypea nad 20 letnim Dorgujem, ki trenutno igra za Lecce, iskreno pa premalo vem o njem, da bi mel konkretno mnenje.
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Drži. Hkrati pa bo ta neizkušen 21 letnik bral komentarje in s svojimi očmi tudi videl predstave recimo Disasija in si mislil "Zakaj hudiča pa ne koristi mene, ki nekih velikih napak nisem delal, to pozicijo imam najraje oziroma sem tam najbolj suveren, pa mi kljub težavam ne da resne prilike". Nekaj v tem smislu.

Razumem tako klubsko stališče kot njegovo, spoštujem da pri mladih letih rajši igra kot da sedi na riti in vleče plačo. Verjamem da mu je bilo razloženo da ne bo prva izbira na CB, verjetno je pa tekom sezone videl da tudi druga in tretja ne bo, zato želja po odhodu. Sigurno ni mel že avgusta v planu da bo šel po pol leta če ne bo igral. Mogoče pa, dokler ne napiše knjige ne bomo vedeli. :)

Če do odhoda res pride mu želim vse najbolje v nadaljni karieri.
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

sigismund wrote: 13 Jan 2025, 09:49 Drži. Hkrati pa bo ta neizkušen 21 letnik bral komentarje in s svojimi očmi tudi videl predstave recimo Disasija in si mislil "Zakaj hudiča pa ne koristi mene, ki nekih velikih napak nisem delal, to pozicijo imam najraje oziroma sem tam najbolj suveren, pa mi kljub težavam ne da resne prilike". Nekaj v tem smislu.
Ja, razumem ta point, ampak preberi še enkrat drugi odstavek mojega prejšnjega posta.

Edina opcija tu not bi bla, da bi Colwill igral desnega centralnega in Veiga posledično levega centralnega.
Teoretično to niti ne bi blo nujno slabo, ampak guranje našega najboljšega CB-ja na njemu ne naraven položaj, zato da se bo 21 letnik počutil sprejeto?

Z zadnjo točko se pa seveda strinjam. Meni je Veiga všečen igralec, skoz sm imel občutek, da daje vse od sebe. Ne spomnim se, da bi kako tekmo odigral zelo slabo in mi je malo žal, da se njegova epizoda pri nas tako končuje. Fabrizio je par minut nazaj napisal, da pričakujemo okrog 30m€ zanj, kupili smo ga za 14m€.
Igralec bo igral kjer želi, mi v pol leta nardimo lep profit, volk sit koza cela.
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Tut js razumem in klub in njega. Do zdaj ni pokazal nič res posebnega, Dortmund pa je res dobr klub za razvoj igralca.
Alternative niko bi ble najboljše pomoje ali Mitchell ali Kerkez. Je pa tukaj seveda še Cucurella in glede na to koliko menja Maresca, mislim, da nobenem od omenjenih ne bi blo v interesu pridit sedet na klop. Tko, da naše alternative realno so ali mladinci ali nakup nekoga, po statusu podobnega, kot je bil Veiga.
KTBFFH
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

n1i9k9o6 wrote: 13 Jan 2025, 10:01 Ja, razumem ta point, ampak preberi še enkrat drugi odstavek mojega prejšnjega posta.

Edina opcija tu not bi bla, da bi Colwill igral desnega centralnega in Veiga posledično levega centralnega.
Teoretično to niti ne bi blo nujno slabo, ampak guranje našega najboljšega CB-ja na njemu ne naraven položaj, zato da se bo 21 letnik počutil sprejeto?

Z zadnjo točko se pa seveda strinjam. Meni je Veiga všečen igralec, skoz sm imel občutek, da daje vse od sebe. Ne spomnim se, da bi kako tekmo odigral zelo slabo in mi je malo žal, da se njegova epizoda pri nas tako končuje. Fabrizio je par minut nazaj napisal, da pričakujemo okrog 30m€ zanj, kupili smo ga za 14m€.
Igralec bo igral kjer želi, mi v pol leta nardimo lep profit, volk sit koza cela.
Podpišem use kar si napisal.

pa še to bi dodal 20m dodamo pa mamo arauja :) Juve je poslal 50m ponudbo. :)
BLUE IS THE COLOUR!!!
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

🚨🔵 Understand Axel Disasi’s expected to be left out of Chelsea squad tomorrow as he can leave in January.

There are already important clubs in talks to explore January move and Chelsea are open to this solution following discussion with the player.

-Fabrizio
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Zgleda je neki hudo narobe da igralci hocjo it.
chelsea boy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 37 times

Post by chelsea boy »

Poleti je bilo vse narobe, ker smo premalo prodajali, zdaj je vse narobe, ker prodajamo…
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

🚨🇫🇷 EXCL: Chelsea held talks about Mathys Tel with Bayern in the recent days, early stages of contacts to be informed on his situation.

Tel spoke to Kompany 10 days ago as he wants to succeed at Bayern; while Chelsea asked for info on Mathys during talks with the German club.

🚨🔵 More on Mathys Tel and Chelsea story.

Bayern and Chelsea held initial talks about possible swap deal, with players being discussed.

Bayern asked for Christopher Nkunku situation at Chelsea, as BILD reported.

Nothing advanced/close yet but initial talks took place.

-Fabrizio
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Kaj se dogaja pa z Mudrykom?

Od tistega A vzorca je preteklo že precej časa, B vzorec naj bi testirali le nekaj dni po tem, od takrat pa je minilo že skoraj mesec dni.
Če bi bilo vse OK bi verjetno že naznanili da je šlo za false positive, ker takole "vlečemo" rezultate pa mislim da je dokaj jasno kam pes taco moli. Bi si skoraj upal trditi da klub dela nekaj v ozadju da tole čim bolj potiho pomete pod preprogo, ga mogoče celo proba "zjebat" in najdt neko luknjo, kdo ve, pri naši upravi je vse možno, se ne spoznam. Smotana situacija zagotovo, Pogbaja po tem ko je imel pozitivne teste nismo več videli in slišali...

Mislim pa da je varno reči, da B vzorec ni bil nič boljši od A. Če ga želi odkupiti kak ukrajinski klub (EDIT: prej sem napisal ukrajinski ali ruski klub, pa sem se spomnil da ne bo šlo :) ) kjer ta substanca ni prepovedana (bivši sovjetski blok se tega baje kar redno poslužuje, tudi tenisačica Sharapova se je leta nazaj dokazano posluževala iste substance...), drugače bo pa tole eden najslabših transferjev v naši zgodovini.
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

Nekje sem zasledil da bi naj test bil znan tale mesec, potem bomo kaj več komentirali. Upajmo da bo negativen sicer bo res najslabši transfer.
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Imam občutek, da v ozadju že potekajo pogovori za nakup novega napadalca, drugače ne vidim smisla v prodaji Nkunkuja. S tem bodo zagotovljena sredstva za nakup napadalca, prodaja Veige pa bo zagotovila sredstva za novega CBja.

Žal pa nimam upanja, da bomo kupili WC strikerja, ampak bomo zopet stavili na potencial. Moj guess bi bil Delap. Solidna in preverjena izbira in ne bi imel nič proti.

Transfer Veige tudi mene preseneča, a roko srce ni pokazal nič posebnega in če lahko naredimo nekaj profita ter pripeljemo nekoga, ki bo dejansko izboljšal ekipo, sem all in.
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

bork wrote: 14 Jan 2025, 08:13 Imam občutek, da v ozadju že potekajo pogovori za nakup novega napadalca, drugače ne vidim smisla v prodaji Nkunkuja. S tem bodo zagotovljena sredstva za nakup napadalca, prodaja Veige pa bo zagotovila sredstva za novega CBja.

Žal pa nimam upanja, da bomo kupili WC strikerja, ampak bomo zopet stavili na potencial. Moj guess bi bil Delap. Solidna in preverjena izbira in ne bi imel nič proti.

Transfer Veige tudi mene preseneča, a roko srce ni pokazal nič posebnega in če lahko naredimo nekaj profita ter pripeljemo nekoga, ki bo dejansko izboljšal ekipo, sem all in.
Kaj pa Šeško?
Zagotovo še ni na WC nivoju, in ni to kar trenutno potrebujemo, paše pa v modus operandi naše uprave, in izpolnjuje vse kriterije, da je upravi zanimiv:
-hot
-vrhunski potencial
-drag ko žafran
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Dewsbury hall je bila zelja Mareske, ker se baje uklapa v sistem, igral je pa res premalo...
Kar se tice pa prodaj bomo pa spet po diskontnih cenah ze Nkunku je biu 60M zdej pa bo sou verjetn za 30M.
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Se vam zdi, da bi Delap ali Šeško takoj izboljšala ekipo? Js nism čist zihr. Sta dobra napadalca, ampak ne še končn produkt, to pa imamo realno tudi v Jacksonu. Če gremo po napadalca bi si js osebno želel Watkinsa ali Isaka. Se pa strinjam s tabo bork in tut js ne verjamem, da se bo to zgodilo.

A Mudryka bi lahko prodal arabcom? Al bo bannan tudi tam? Ker v Ukrajini ne bo noben prou velik plaču za njega.

KDH res ni igral veliko, je pa pokazal točno tako igro kot smo se bali da bo. Igralec za spodnji del lestvice, niti približno na nivoju Gallagherja. Itak se pa že govori, da bo mogoče šel
KTBFFH
Post Reply