Poletni prestopni rok 2025
- sigismund
- admin
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 279 times
Re: Poletni prestopni rok 2025
Ne bomo prehitro vlekli zaključkov, vseeno se uradni prestopni rok še ni začel. Bomo ocenjevali po koncu prestopnega roka.
Tale vmesni prestopni rok pred CWC bi pa ocenil kot razočaranje, je pa treba upoštevat da sta nas tako Milan kot Borusija precej izsiljevala s tem CWC tax-om. Zakaj ostali klubi niso bili tega deležni ne vem, usak naj si ustvari svoje mnenje.
Tale vmesni prestopni rok pred CWC bi pa ocenil kot razočaranje, je pa treba upoštevat da sta nas tako Milan kot Borusija precej izsiljevala s tem CWC tax-om. Zakaj ostali klubi niso bili tega deležni ne vem, usak naj si ustvari svoje mnenje.
- blueboy11826
- Has thanked: 154 times
- Been thanked: 116 times
Se strinjam, trivinho tokrat nimaš kake res dobre podlage, da že zdaj to pišeš. To je bil 10 dnevni prestopni rok, tapravi šele pride. Itak pa za nobenga od omenjenih igralcev nisi bil preveč
.
Sigismund - zakaj? Najbrž zato, ker smo za Maignana spet imeli opravka z italijani in vemo kakšni so, cigani jebiga. Dortmund je pa tudi najbrž želel iztisnit še tisto extra, glede na to, da smo in mi in oni na CWC. Mislim, da se bomo zdaj vendarle zmenili za ceno okoli 50mil, kar smo tudi nazadnje ponudili.
Edino kar nam gre res lahko v nos je, da Petrović nismo vzeli na CWC, kar je pa res nerazumna poteza.
Sigismund - zakaj? Najbrž zato, ker smo za Maignana spet imeli opravka z italijani in vemo kakšni so, cigani jebiga. Dortmund je pa tudi najbrž želel iztisnit še tisto extra, glede na to, da smo in mi in oni na CWC. Mislim, da se bomo zdaj vendarle zmenili za ceno okoli 50mil, kar smo tudi nazadnje ponudili.
Edino kar nam gre res lahko v nos je, da Petrović nismo vzeli na CWC, kar je pa res nerazumna poteza.
KTBFFH
- ndm
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 56 times
Razumem vse kritike in vse komentarje, ki jih naštevate, res razumem in se z dolocenimi strinjam, ampak prosim dejmo se nehat obnašat kot, da je Petrovic pa kar naenkrat nek world class vratar! Pac res me zanima od kje kar naenkrat ta narativa, da je pa on zdej nek magična rešitev. Pa ne me narobe razumet, tudi mene njegova sezona navdaja z optimizmom in bi mu vsekakor dal priložnost v primeru, da ne pripeljemo Maignana. Po drugi strani bi ga pa tudi brez pomislekov prodal za 40-50M (v kolikor bi kdo ponudil).
Jaz res v njemu ne vidim top vratarja za naslednjih 10 let.
Lani je dobil kar nekaj priložnosti pa bil na določenih tekmah enako slab kot letos Jorgensen. Ok, sezona v Franciji super, izkušnje, samozavest,… tudi Sanchez je imel vec kot nekaj solidnih tekem na koncu sezone.
Overall hocem povedat samo to, da Petrovic ne more in ne sme bit kamen na tehtnici, ki bi našo ekipo naredil iz slabe v contenderja (malo pretiravam). O tem se lahko pogovarjamo glede Alisona, Donnarume, Maignana, Edersona ne pa glede Petrovica, ki ni odigral še niti ene extra pomembne tekme.
Prosim glejmo realno na situacijo. Prestopni rok do cwcja smo imeli med vrsticami super. Delap, Essugo, Sarr, Santos*. To smo dodali ekipi iz konca sezono. Ok malo smo kratki na wingerjih ampak mislim, da je smiselno da dobi tudi George še kaj priloznosti. Spet vlecemo neke zakljucke pred koncem prestopnega roka. Isto kot smo 5-6 krogov pred koncu lige napovedali, da ni sans da se uvrstimo v LP, med polcasu v CL smo pa itak že gladko zafurali sezono…
Jaz res v njemu ne vidim top vratarja za naslednjih 10 let.
Lani je dobil kar nekaj priložnosti pa bil na določenih tekmah enako slab kot letos Jorgensen. Ok, sezona v Franciji super, izkušnje, samozavest,… tudi Sanchez je imel vec kot nekaj solidnih tekem na koncu sezone.
Overall hocem povedat samo to, da Petrovic ne more in ne sme bit kamen na tehtnici, ki bi našo ekipo naredil iz slabe v contenderja (malo pretiravam). O tem se lahko pogovarjamo glede Alisona, Donnarume, Maignana, Edersona ne pa glede Petrovica, ki ni odigral še niti ene extra pomembne tekme.
Prosim glejmo realno na situacijo. Prestopni rok do cwcja smo imeli med vrsticami super. Delap, Essugo, Sarr, Santos*. To smo dodali ekipi iz konca sezono. Ok malo smo kratki na wingerjih ampak mislim, da je smiselno da dobi tudi George še kaj priloznosti. Spet vlecemo neke zakljucke pred koncem prestopnega roka. Isto kot smo 5-6 krogov pred koncu lige napovedali, da ni sans da se uvrstimo v LP, med polcasu v CL smo pa itak že gladko zafurali sezono…
- blueboy11826
- Has thanked: 154 times
- Been thanked: 116 times
Razumem ndm, ampak noben ni reku, da je WC. Vseeno zakaj ne bi dobil šanse, glede na to, da ima za sabo dobro sezono, naša 2 vratarja pa tako tako. Kupljen je bil tudi za 16mil in 2 alpa 3 leta posoj v Strasbourgu mu verjetnl ne bojo cene nabile v nebo, tko da tut iz tega vidika ni nevem kaj za pričakovat.
Najbrž od vseh nas toliko neodobravanja, ker se zdi, da so včasih odločitve narejene vnaprej, ne glede na to kaj se zgodi. Kot na primer posoja Chalobaha in potem preklic posoje.
Še tole Leroyu Saneju se izteče pogodba. Takoj bi ga vzel, glede na naše stanje na krilih. Verjetno pa ne bomo niti pomislil na njega.
Najbrž od vseh nas toliko neodobravanja, ker se zdi, da so včasih odločitve narejene vnaprej, ne glede na to kaj se zgodi. Kot na primer posoja Chalobaha in potem preklic posoje.
Še tole Leroyu Saneju se izteče pogodba. Takoj bi ga vzel, glede na naše stanje na krilih. Verjetno pa ne bomo niti pomislil na njega.
KTBFFH
- Trivinho
- Has thanked: 191 times
- Been thanked: 43 times
Blueboy11826 sej zato sm pa napisu tisto ker mi gre v nos da Petrovica nocjo dat v ogenj da se dokaze...
Js nism reku da je WC Petrovic, ampak glede na formo je edn najbolsih vratarjev na svetu po statistiki...
Napake je pa delal takrt ko je dobiu sanso ampak vemo kaksno obrambo smo meli in zaradi napake obrambe je tudi on dobiu kaksen gol ki ga ni pricakoval...
Definitivno bolsi je od Sancheza in mora dobiti tisto jebeno sanso da dokaze, ker najbol bi me bolelo da nedobi sanso potem gre pa v kaksen rivalski klub tam pa naredi dar mar in postane to kar je Cortuis danes...sam zato se gre..
Maignan gor dol mi je vseen a pride al ne, mogoce je on vrhunski vratar za italijansko ligo kjer je tempo man intenziven, ampak v angliji je druga pesm...
Sanchez in Petrovic naj se borita za 1 vratarja bom cist zadovoln zdrava konkurenca pa naj dokazeta z igrami kdo bo prvi..
Ker z nakupom Maignana bo dobil status prvega golmana in tudi ce bo delal napake bo prvi golman tak je nas sistem, ker trener nima jajca nekoga posedat ki je kupljen sam zato ker je neko ime..
Js nism reku da je WC Petrovic, ampak glede na formo je edn najbolsih vratarjev na svetu po statistiki...
Napake je pa delal takrt ko je dobiu sanso ampak vemo kaksno obrambo smo meli in zaradi napake obrambe je tudi on dobiu kaksen gol ki ga ni pricakoval...
Definitivno bolsi je od Sancheza in mora dobiti tisto jebeno sanso da dokaze, ker najbol bi me bolelo da nedobi sanso potem gre pa v kaksen rivalski klub tam pa naredi dar mar in postane to kar je Cortuis danes...sam zato se gre..
Maignan gor dol mi je vseen a pride al ne, mogoce je on vrhunski vratar za italijansko ligo kjer je tempo man intenziven, ampak v angliji je druga pesm...
Sanchez in Petrovic naj se borita za 1 vratarja bom cist zadovoln zdrava konkurenca pa naj dokazeta z igrami kdo bo prvi..
Ker z nakupom Maignana bo dobil status prvega golmana in tudi ce bo delal napake bo prvi golman tak je nas sistem, ker trener nima jajca nekoga posedat ki je kupljen sam zato ker je neko ime..
- sigismund
- admin
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 279 times
Tudi Donnarumma je prišel iz ITA lige kjer je tempo "man intenziven".
Tut Petrovič je igral v FRA ligi kjer je tempo "man intenziven."
Tut Courtois je igral v ŠPA ligi kjer je tempo "man intenziven", pa še pri ATM je imel daleč najboljšo obrambo lige postavljeno pred sabo.
Sanchezu šanso? Da dela ZDRAVO KONKURENCO Petroviču?? Popravi me če se motim, ampak med sezono si vsaj 20x tukaj na forumu popizdil da je treba Sancheza naterat takoj vn iz kluba, o kaki borbi za 1. golmana in zdravi konkorenci zdej bluziš?
Citiram samo ene par zadnjih:

Tut Petrovič je igral v FRA ligi kjer je tempo "man intenziven."
Tut Courtois je igral v ŠPA ligi kjer je tempo "man intenziven", pa še pri ATM je imel daleč najboljšo obrambo lige postavljeno pred sabo.
Sanchezu šanso? Da dela ZDRAVO KONKURENCO Petroviču?? Popravi me če se motim, ampak med sezono si vsaj 20x tukaj na forumu popizdil da je treba Sancheza naterat takoj vn iz kluba, o kaki borbi za 1. golmana in zdravi konkorenci zdej bluziš?
Citiram samo ene par zadnjih:
Trivinho wrote:Slaba tocka edino Badiashile in pa golman Sanchez, zakaj je mogu Petrovic na posojo in pa Sanchez ostat?
Trivinho wrote:a vemo kaksen je Sanchez z nogo, kar se pa tice refleksov brani res veliko strelov z nogo je pa obup..
Trivinho wrote:kako dela sanchez napake iz tekme v tekmo
Trivinho wrote:Kaj pa Sanchez na golu dela sploh? Evo vam igro z nogo...Sanchez je najvecja sramota chelsea zadnjih 30 let...
Ni moj namen da te bi hotu zajebavat al neki, hočem ti dokazat kako sam sebi nasprotuješ.Trivinho wrote:Ce smo ze dobil v obrambi Chalobo da jo pojacamo, bi lahko se Petrovica al pa Keppo poklicu nazaj...ker ta Sanchez je res en debil na golu...Mareska a si slep al ti ga pa dobr vlece nevem...
- ndm
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 56 times
Prosim naštej mi enega od top 10 vratarjev na svetu, ki se trese pred 2. Golmanom v ekipi? Ker jaz se ne spovnem niti ene ekipe, ki bi imela 2 top vratarja, ker to pac ni izvedljivo. Tako, da ne vem kako bos drugace kupil wc vratarja kot da mu zagotoviš mesto prvega vratarja.Trivinho wrote: ↑11 Jun 2025, 10:46 Blueboy11826 sej zato sm pa napisu tisto ker mi gre v nos da Petrovica nocjo dat v ogenj da se dokaze...
Pa ajde če že lahko govorimo glede intenzivnosti lige na igralnih položajih znotraj igrisca ti še dam prav. Za golmana pa mislim, da res ni problem intenziteta igre. Še najboljši argument bi lahko imel odsotek dolgih žog in predložkov pa bi si upal na pamet trditi, da je dan danes to po vseh ligah tu tu.
- Trivinho
Ja sigismund js sm prvo napisal da je z mojga vidika Petrovic dost bol kvalitetn, samo v primeru da Sanchez ostane sm zato da je drugi golman in da dobiva sanso v pokalih oz rotacija..
Ker smo Keppo prodal Arsenalu nam ostane pac Sanchez..
Se vedno sm mnanja da Sanchez ni kvaliteta ampak za 2.golmana je ok...
Ker smo Keppo prodal Arsenalu nam ostane pac Sanchez..
Se vedno sm mnanja da Sanchez ni kvaliteta ampak za 2.golmana je ok...
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Trivinho mene zanima, koliko tekem Strasbourga si dejansko gledal lansko sezono, da tako pihaš na dušo Petrovicu? Po oceni je bil res super ja, ampak vsi vemo kaj pravijo o statistiki. Tudi Sanchez in Maignan imata zelo podobno statistiko, ki jo pokažejo, Sanchez je bil celo 1. ali 2. najboljši golman v PL po odstotku obranjenih strelov, pa vsi vemo, da verjetno ni niti top 10 golman v ligi.
- Trivinho
Ndm
Chelsea z novimi lastniki ze 4 leto ce se ne motm menja 10-15 igralcev na vsak prestopni rok, a je to res nacin da se vsak prestopni rok toliko igralcev zamenja?
Zakaj moramo novega vratarja kupovati, Petrovic je ze nas clan daj mu sanso naj se izkaze..
Moramo uigrati ekipo da lahko kaksen eksplodira in zacnemo temelje graditi za lovorike.
Usako sezono rusiti temelje ekipe z novimi igralci zame ni perspektivno za boljse jutri..3-4 igralce razumem ne pa 10-15...
Zato js toliko forsiram da ne rabimo novega GK.
Delaj s tem kar imas...
Chelsea z novimi lastniki ze 4 leto ce se ne motm menja 10-15 igralcev na vsak prestopni rok, a je to res nacin da se vsak prestopni rok toliko igralcev zamenja?
Zakaj moramo novega vratarja kupovati, Petrovic je ze nas clan daj mu sanso naj se izkaze..
Moramo uigrati ekipo da lahko kaksen eksplodira in zacnemo temelje graditi za lovorike.
Usako sezono rusiti temelje ekipe z novimi igralci zame ni perspektivno za boljse jutri..3-4 igralce razumem ne pa 10-15...
Zato js toliko forsiram da ne rabimo novega GK.
Delaj s tem kar imas...
Jaz mislim, da Petrovic ne odhaja na CWC, ker plan ostaja enak in bo še v tem prestopnem roku prodan. Ko se bo prestopni rok bližal koncu, bo Milanu voda tekla v grlo in bo primoran prodati Maignana, če ga ne bo želel izgubiti zastonj.
Gittens je baje kar slabe volje, ker BvB ni želela sprejeti ponudbe. Tudi to se bo verjetno tekom prestopnega roka spremenilo.
Skratka, plan se ne spreminja... izkušen vratar, LW in CB do konca glavnega prestopnega roka.
Gittens je baje kar slabe volje, ker BvB ni želela sprejeti ponudbe. Tudi to se bo verjetno tekom prestopnega roka spremenilo.
Skratka, plan se ne spreminja... izkušen vratar, LW in CB do konca glavnega prestopnega roka.
Pomoje ja..
Matt Law je zelo reliable, kar se Chelseaja tiče, toliko o tem…
Chelsea goalkeeper Djordje Petrovic asked to be left out of their Club World Cup squad after making it clear he wants to focus on his future this summer.
Petrovic wants to be a guaranteed starter.
~ @Matt_Law_DT
Matt Law je zelo reliable, kar se Chelseaja tiče, toliko o tem…
Chelsea goalkeeper Djordje Petrovic asked to be left out of their Club World Cup squad after making it clear he wants to focus on his future this summer.
Petrovic wants to be a guaranteed starter.
~ @Matt_Law_DT