Poletni prestopni rok 2025

o morebitnih prestopih
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Re: Poletni prestopni rok 2025

Post by demiensatlier »

Pričakovano, se mi je zdelo da ne bo šel nikamor.
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Kudus je baje zainteresiran za prestop v Tottenham, mu je všeč projekt.

- Fabrizio
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

Tottenham ima projekt?
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Arsenal z gjokeresem se ne sali, ce res pride k njim zna jim ratat...
Trenutno top 3 napadalcev na svetu...res skoda da nismo mi sli po njega...
sigismund
admin

Post by sigismund »

glosos wrote: 06 Jul 2025, 15:52 Tottenham ima projekt?
Moj prvi pomislek je bil popolnoma enak. Toda takoj zatem sem se spomnil da so se poleg uvrstitve v Ligo prvakov (kot mi) okitili še z evropskim naslovom – in to eno evropsko stopnjo boljšega. Njihov projekt je, po teh kriterijih, boljši od našega. :D Če bo tudi naslednje leto bomo pa videli.
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

Bolj me moti dejstvo, da gre Gyokeres v Arsenal. Tukaj smo popušili, vsaj kar se prestopnega roka tiče.
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Za Gjokeresa bi dal Nkunkuja, Jacksona, Sterlinga, in Felixa...ce smo pri Mudryku bili pred Arsenalom nevem zakaj niso se pri Gjokeresu...
Mel bi tapravga napadalca..
glosos

Post by glosos »

sigismund wrote: 06 Jul 2025, 17:03 Moj prvi pomislek je bil popolnoma enak. Toda takoj zatem sem se spomnil da so se poleg uvrstitve v Ligo prvakov (kot mi) okitili še z evropskim naslovom – in to eno evropsko stopnjo boljšega. Njihov projekt je, po teh kriterijih, boljši od našega. :D Če bo tudi naslednje leto bomo pa videli.
Verjamem da se šališ.
Med projektoma je 30 pik razlike ...
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Kupl smo Delapa in Pedra, a je res kdo pričakoval, da bomo šli še po Gyokeresa? In kot sm že reku, star je 27 let, ima še precej let pred sabo, ampak zdajšnja uprava tako "starega" igralca še ni kupla.
Mam pa občutek okol njega, da ali bo dvignu Arsenal na drug nivo, ali pa bo flop (moj občutek, brez kakšnih statistik in globjih razlag).
KTBFFH
sigismund
admin

Post by sigismund »

Glosos, v eni prejšnji debati ko smo ocenjevali Chelsea smo morali gledati samo kaj je kdo na koncu sezone osvojil. Slabe forme Cityja, choke Newcastla na koncu itd. je blo treba zanemarit. No, zanemaril sem 30 pik razlike, ker so se tako kot mi uvrstili v CL kot mi. Kako so prišli notri je potemtakem vseeno.
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Fabrizio je večkrat izpostavil, da se Gyokeres ne pogaja z drugimi klubi, ker želi v Arsenal. Na drugi strani Maresca pravi, da se ne zanimamo za igralce, ki si ne želijo k nam oz. ne bo računal na igralce, ki so že pri nas, pa bi radi šli drugam. Mislim, da imamo odgovor, zakaj ne bo Gyokeresa k nam. Poleg tega je vprašljivo, kako učinkovit bo v EPL, kjer ne bo imel toliko prostora in so branilci 2x boljši kot na portugalskem… jaz jim ne zamerim, da so šli po izkušnje iz EPL, čeprav sem si po koncu sezone tud sam želel enega izmed Viktorjev.
glosos

Post by glosos »

sigismund wrote: 06 Jul 2025, 18:39 Glosos, v eni prejšnji debati ko smo ocenjevali Chelsea smo morali gledati samo kaj je kdo na koncu sezone osvojil. Slabe forme Cityja, choke Newcastla na koncu itd. je blo treba zanemarit. No, zanemaril sem 30 pik razlike, ker so se tako kot mi uvrstili v CL kot mi. Kako so prišli notri je potemtakem vseeno.
Nisem si mislil da bo šla debata dalje ... :)
Torej ja, osvojili so 38 pik in 17. mesto :)
sigismund
admin

Post by sigismund »

Ja, in prišli v LP in osvojili LE. :D

Mogoče pa Kudus išče lažjo pot? Pri Spursih bo z lahkoto dobil minute, pri nas bi imel pa konkurenco. Kdo ve. Mogoče so pa samo tedenske številke z valuto £ lepše pri spursih :)
simon90
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Post by simon90 »

V tem delu kar podprem izjavo Maresce, češ, da si želi delati z igralci, kateri imajo željo biti del kluba.. Pa naj to velja za Nonija ali pa Kudusa. Nima smisla obžalovati enega ali drugega. Iskreno bi Nonija že sedaj težko gledal pri nas, ko se je že dogovoril z Arsenalom glede njegovih finančnih zahtev. Da pa prestop ne bi šel skozi, če se kluba ne bi uspela dogovoriti, si pa sploh nočem predstavljati. Pri meni je on po tej potezi že odpisan, upam da tudi za klub!
sigismund
admin

Post by sigismund »

Maresca je rekel, da noče igralcev, ki nočejo biti tukaj – torej naj se drži svojih besed in naj na Nonija ne računa, tudi če ostane. Arsenal naj bi ponudil 40M, kar je po mojem mnenju premalo.

Sem pa danes videl en res širok seznam vseh naših igralcev, ki so še “na voljo”, pa sem jih razdelil po kategorijah:

SELL:
Nkunku, Disasi, Felix, Datro Fofana, Petrovic, Ugochukwu, Sterling, Chilwell, Broja, Chukwuemeka
Čistimo plače, prodamo deadwood, pa še nekaj lahko zaslužimo.

LOAN:
Anselmino, Guiu, Penders, Slonina (lol), Amougu, Paez, George, Essugo, Achempong, Wiley, Veiga
Mladi in (buzzword warning) potencialni, nima smisla da gnijejo na klopi

NO IDEA:
Weiley (kdo sploh je to?), Washington (pozabil sem, da je naš), Chalobah (jaz bi ga obdržal, ampak klub očitno ne), KDH (mogoče obdržat kot squad playerja?)

Če dam v Transfermarkt vse iz kategorije “sell”, pridem do nekje 176 milijonov €. To bi pomenilo 10 igralcev manj, 10 plač manj, več prostora v kadru in nekaj kapitala za nove nakupe. Naš spisek igralcev je itak preširok.

Zgoraj opisano seveda ni realno, bi pa šel v to smer. Pa vi?
Post Reply