Poletni prestopni rok 2025
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Re: Poletni prestopni rok 2025
Uf niko to bi blo idealno, ampak se ne bo zgodilo. Če se Isak proda letos, škoda, da smo ga zamudil. Je pa spet tukaj vprašanje, če "paše" na naš plačilni list. Vsekakor najbrž zahteva veliko več kot Delap in Joao Pedro.
Upam, da ostane v Newcastlu, ker drugače bo Liverpool res zelo močan (že tako je).
Kar se golmana tiče, mislim, da smo lani zamudili super šanso v Mamardashviliju. Tako, da trenutno nevem kdo je sploh na voljo. Mogoče bomo še poizkušal z Maignanom ali pa mogoče Trafford? Samo on nevem, če bi res takoj lahko prevzel prvo mesto v ekipi.
Trivinho Ter Stegen gre na operacijo in ostaja v barci.
Kot sem rekel, pripeljimo Simonsa in Hata, obdržimo Chalobaha in prodajmo kar je viška, pa je prestopni rok odličen.
E: Trafford v City
Upam, da ostane v Newcastlu, ker drugače bo Liverpool res zelo močan (že tako je).
Kar se golmana tiče, mislim, da smo lani zamudili super šanso v Mamardashviliju. Tako, da trenutno nevem kdo je sploh na voljo. Mogoče bomo še poizkušal z Maignanom ali pa mogoče Trafford? Samo on nevem, če bi res takoj lahko prevzel prvo mesto v ekipi.
Trivinho Ter Stegen gre na operacijo in ostaja v barci.
Kot sem rekel, pripeljimo Simonsa in Hata, obdržimo Chalobaha in prodajmo kar je viška, pa je prestopni rok odličen.
E: Trafford v City
KTBFFH
Understand Al Nassr have sent permanent deal proposal to Chelsea and contract proposal to João.
The agreement is close as final details are set to be discussed in the next 24/48h.
-Fabrizio
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
ma odlicno.. iskreno mi je felixa zal.. vedno mi je bil nekako vsec ta tehnika njegova itd.. mi je zal da ni zasijal nikoli
BLUE IS THE COLOUR!!!
- RedMiner
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 96 times
Očitno res. Super, če nam ga rata prodat po takšni ceni.
Zdej poročajo, da bi naj dobil 55mio EUR za Felixa in naredil par mio profita glede na lanskoletno ceno + loan fee, ki ga je plačal Milan. Noro 
Z njegovo prodajo bodo pospešili deal za Simonsa. Prihod Hata pa je odvisen tudi deloma od prodaj branilcev. Prestop Veige v Atletico je očitno propadel, a obstajajo tudi drugi interesenti. Nekaj zanimanja je tudi za Disasija. Če nam uspe prodati še Sterlinga, bo to, kar se mene tiče, že uspešen prestopni rok glede prodaj igralcev.
Z njegovo prodajo bodo pospešili deal za Simonsa. Prihod Hata pa je odvisen tudi deloma od prodaj branilcev. Prestop Veige v Atletico je očitno propadel, a obstajajo tudi drugi interesenti. Nekaj zanimanja je tudi za Disasija. Če nam uspe prodati še Sterlinga, bo to, kar se mene tiče, že uspešen prestopni rok glede prodaj igralcev.
- RedMiner
Permanent deal agreed for €30m initial fee with heavy sell-on clause and add-ons included in the package.
João has been authorized to fly for medical and sign contract at Al Nassr, re-united with Cristiano
Ne bo glih 55, ampak glede na prikazano v zadnjih 2 sezonah je to čist ok in pričakovano.
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Čakam njegov intervju da je to njegov dom in klub iz otroštva. Pozdrav in hvala lepa, sicer sem se veselil njegovega povratka v London ker ni slab igralec, ampak ni znal bit potrpežljiv na klopi kot recimo Neto. Zdaj upam da čim prej pod streho spravimo Simonsa za katerega se že zanimajo tudi drugi klubi.
- blueboy11826
30mil + 20mil dodatkov, govoril se je tudi o velikem sell-on feeju. Najbrž smo nekak spalamudil, da ali gre po eni sezoni ali pa izteče 2 letno pogodbo s savdijci, dobimo sigurno še nekih 10mil zraven, ni slabo.
Za Hata in Simonsa se je le še potrebno dogovorit o končni ceni. Za Hata smo ponujal 40, Ajax je rekel 55-60, najbrž se bomo srečal na nekih 50mil.
Za Hata in Simonsa se je le še potrebno dogovorit o končni ceni. Za Hata smo ponujal 40, Ajax je rekel 55-60, najbrž se bomo srečal na nekih 50mil.
KTBFFH
- RedMiner
Deala Za Hata in Simonsa dobro napredujeta, prvi naj bi bil le se vprasanje casa, drugi je pri strukturi placil.
Pomojem mnenju zelo dobra poteza, Strasbourg bo igrla v Evropi, za Paeza in Pendersa bodo to dragocene izkušnje.
Hato in Simonsa bosta prej ko slej najbrž naša, zaenkrat super kaže.
Je pa danes spet glasnejša govorica, da se zanimamo za Donnarummo, pa me zanima vaše mnenje?
Hato in Simonsa bosta prej ko slej najbrž naša, zaenkrat super kaže.
Je pa danes spet glasnejša govorica, da se zanimamo za Donnarummo, pa me zanima vaše mnenje?
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
- blueboy11826
Tudi jaz takoj za, ampak večinoma kar sem prebral pišejo, da nismo zainteresirani. Škoda, en boljših vratarjev trenutno. Drugega razloga kot spet, da ne paše v plačni sistem, sam ne najdem.
KTBFFH