Poletni prestopni rok 2025
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Re: Poletni prestopni rok 2025
KDH uradno v Everton, Cucurella bo dobil novo pogodbo.
Garnacho naj bi zavrnil nekaj drugih klubov, ker hoče k nam, glede česar pa, kot sm že povedal, nisem navdušen.
Kaj pa pravte o Šešku? Js iz nevtralnega vidika mislim, da se ni najboljše odloču. Najbrž več denarja in seveda v veliki ManU, ampak ne verjamem, da lahko odpravijo vse svoje težave tako hitro, da bi mu omogočil lep nadaljnji razvoj. Mislim, da bi izbira z glavo v tem trenutku vendarle bil Newcastle.
Garnacho naj bi zavrnil nekaj drugih klubov, ker hoče k nam, glede česar pa, kot sm že povedal, nisem navdušen.
Kaj pa pravte o Šešku? Js iz nevtralnega vidika mislim, da se ni najboljše odloču. Najbrž več denarja in seveda v veliki ManU, ampak ne verjamem, da lahko odpravijo vse svoje težave tako hitro, da bi mu omogočil lep nadaljnji razvoj. Mislim, da bi izbira z glavo v tem trenutku vendarle bil Newcastle.
KTBFFH
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Kle si pa udaru mimo, nedvomno kvaliteto ima, dokazal je v premier ligi, najbolsi strelec srpske reprezentance vseh casov.
Ce pa ni za igral za noben velik klub se ne pomeni da ni na nivoju najbolsih.
Bos tako tudi rekel za Totija? Da je celo kariero igral v Romi in da je na primernem nivoju napadalca?
Kle samo vidim v komentarjih da vam Mitrovic ni usec, ampak glede kvalitete pa res nemorete govort da je nima..
- RedMiner
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 96 times
Here we go...
Glede Šeška mislim, da niti na PL ni pripravljen. V BL se igra drugačen nogomet, manj fizičen z več prostora na nasprotnikovi polovici. Glede Uniteda sem pa prepričan, da je to maslo njegovega agenta, ki je že velikokrat pokazal, da lastne interese in denar postavlja pred razvoj in korist igralca.
Glede Šeška mislim, da niti na PL ni pripravljen. V BL se igra drugačen nogomet, manj fizičen z več prostora na nasprotnikovi polovici. Glede Uniteda sem pa prepričan, da je to maslo njegovega agenta, ki je že velikokrat pokazal, da lastne interese in denar postavlja pred razvoj in korist igralca.
- Trivinho
Sesko je neznanka v premier ligi, vse je odvisno kako bo United igral.
Ce bojo igrali tako da bojo vse zoge letele na Seskota zna strest tudi 30+ golov, saj vemo da ima za sabo Mbuemota in Bruna ki sta izjemna asistenta, tudi Cunha in Mount ce bo zdrav zna dosti pomagati da zadeva Sesko...
Drugo je pa ce nebojo igrali na Seska, saj vemo da je Bruno vedno med najbolsimi strelci Uniteda, Mbuemo zna tudi zadevati, in tako bo manj zog letelo na Seska in bojo sami iskoriscali zoge za zadetek, potem zna biti Sesko pod kritikam tako kot je biu Hojlund...
Kar se pa samega prestopa tice ce mu je Amorin obljubil in ga preprical v projekt potem zna biti zelo zanimiva zgodba, saj Sesko ima kvalitete za med najbolse na svetu..
Res je da sem velik sovraznik Uniteda, bo pa zanimivo spremlati Seska v tem klubu, najzadeva ampak privoscim pa tudi veliko porazov in borbo za obstanek...
Ce bojo igrali tako da bojo vse zoge letele na Seskota zna strest tudi 30+ golov, saj vemo da ima za sabo Mbuemota in Bruna ki sta izjemna asistenta, tudi Cunha in Mount ce bo zdrav zna dosti pomagati da zadeva Sesko...
Drugo je pa ce nebojo igrali na Seska, saj vemo da je Bruno vedno med najbolsimi strelci Uniteda, Mbuemo zna tudi zadevati, in tako bo manj zog letelo na Seska in bojo sami iskoriscali zoge za zadetek, potem zna biti Sesko pod kritikam tako kot je biu Hojlund...
Kar se pa samega prestopa tice ce mu je Amorin obljubil in ga preprical v projekt potem zna biti zelo zanimiva zgodba, saj Sesko ima kvalitete za med najbolse na svetu..
Res je da sem velik sovraznik Uniteda, bo pa zanimivo spremlati Seska v tem klubu, najzadeva ampak privoscim pa tudi veliko porazov in borbo za obstanek...
Ne vem kaj ima Totti zdaj veze s to temo?Trivinho wrote: ↑06 Aug 2025, 20:00 Kle si pa udaru mimo, nedvomno kvaliteto ima, dokazal je v premier ligi, najbolsi strelec srpske reprezentance vseh casov.
Ce pa ni za igral za noben velik klub se ne pomeni da ni na nivoju najbolsih.
Bos tako tudi rekel za Totija? Da je celo kariero igral v Romi in da je na primernem nivoju napadalca?
Kle samo vidim v komentarjih da vam Mitrovic ni usec, ampak glede kvalitete pa res nemorete govort da je nima..
Kot prvo, Roma je bila njegov prvi pro klub, in je tam ostal celo kariero, kar za Mitrovića velja, kar naredictovprimerjavi super čudno.
Poleg tega pa Mitrović ni povohal kluba na nivoju Rome v svoji karieri.
Upam da nisi potegnil primerjave ker misliš da sta po kvaliteti v istem vesolju ... ?
- Trivinho
Toti mi je prvi padel na pamet, da je vrhunski napadalec ki je ostal v klubu ki ni na nekem visjem nivoju, zame je Roma kot nek Newcastle v Angliji.
Lahko bi tudi za Vardija reku ki je ostal v Leicesteru pa bi komot lahko igral v nekem top klubu, zato ker je vrhunski napadalec.
Hari Kane prav tako ostal pri Totenhamu skoraj do konca kariere in se mu je sreca nasmehnila in je pac hotel lovorike in je prestopil v Bayern.
Kar se Mitrovica tice tudi on je imel snubce ampak zakaj ni prestopil v vecji klub samo on ve.
Nekaj tednov nazaj se je tudi Real madrid zanimal za Mitrovica, torej neke kvalitete ima, to da ga pa ti nesimpatizeras je meni jasno.
Tko da ne pomeni ce nisi v top klubu da nisi top napadalec..
Lahko bi tudi za Vardija reku ki je ostal v Leicesteru pa bi komot lahko igral v nekem top klubu, zato ker je vrhunski napadalec.
Hari Kane prav tako ostal pri Totenhamu skoraj do konca kariere in se mu je sreca nasmehnila in je pac hotel lovorike in je prestopil v Bayern.
Kar se Mitrovica tice tudi on je imel snubce ampak zakaj ni prestopil v vecji klub samo on ve.
Nekaj tednov nazaj se je tudi Real madrid zanimal za Mitrovica, torej neke kvalitete ima, to da ga pa ti nesimpatizeras je meni jasno.
- blueboy11826
Ugochukwu uradno v Burnley. Upam, da z 2ema prodajama v tem tednu, zdej kmalu speljemo Simonsa do konca.
KTBFFH
Ojoj, jaz upam da trolaš ...Trivinho wrote: ↑06 Aug 2025, 21:42 Toti mi je prvi padel na pamet, da je vrhunski napadalec ki je ostal v klubu ki ni na nekem visjem nivoju, zame je Roma kot nek Newcastle v Angliji.
Še več primerjav, ki so totalno zblojene ... Roma, Tottenham, Leicester ... To so ekipe ki so osvajale top lovorike (in Spursi
Če je res imel snubce, pol mi ni jasno zakaj ga top nivo fuzbala ni zanimal, ker top dollar ga očitno je, drugače ne bi šel v SA.
In če misliš da je v letu 2025 obstajala šansa da model prestopi v Real Madrid, pol al si delusional, ali pa te je nekdo naplahtal...
- blueboy11826
A lahko nehamo s tem Mitrovićam? Nikoli ni igral za nas, nikoli ne bo, je pa na vsake cca 3 mesce najbolj vroča tema na forumu, pa naj gre za trolanje al pa zares. Koliko ga kdo ceni ja pa na vsakem posamezniku, čeprav že na pamet vemo mnenje vsakega posebi tuki na forumu.
Lahko pa odprete temo Mitrović pa je problem rešen.
Niko - ko omeniš te 3 igralce in to cifro se sliši res lepo. Vseeno pa ni toliko profita, kot se najprej zdi. S KDHjom smo nrdil približno 7mil minusa, z Ugochukwujem pa 1.5mil plusa, cena za Brojo je pa res odlična, več od pričakovanega. Pri njemu gre še za čisti profit.
Lahko pa odprete temo Mitrović pa je problem rešen.
Niko - ko omeniš te 3 igralce in to cifro se sliši res lepo. Vseeno pa ni toliko profita, kot se najprej zdi. S KDHjom smo nrdil približno 7mil minusa, z Ugochukwujem pa 1.5mil plusa, cena za Brojo je pa res odlična, več od pričakovanega. Pri njemu gre še za čisti profit.
KTBFFH
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Mitro ni bil slab, ni bil pa spet tok vrhunski. Ker če bi bil in bi imel tudi mentaliteto pravo (jo je pokazal z dnem ko je šel po keš v Arabijo, padu v formi in se zredil) bi se sigurno lahko prodal kam bolje, tako pa je njegov največji achievement nekaj dobrih sezon s Fulhamom. Ja je imel dobre sezone v PL, zakaj ga pa potem nihče ni kupil? Pa sj je vseeno, pomojem to isto pišemo že 10tič, nej gre že v penzijo da bo mir 
Šeškota mi je žal, rajši bi ga spremljal v kakšnem drugem klubu kot v teh gnilih scumih. Sicer mu vseeno želim vse dobro, razen proti Chelseaju.
Zanimivo ga bo videti v PL, mam pa nekak mešane občutke, prvič zato ker gre v klub v razsulu in drugič ker prihaja iz Bundeslige.
Kako porazen prestopni rok pa ima zaenkrat Newcastle? Kar malo nepričakovano kar se mene tiče.
Šeškota mi je žal, rajši bi ga spremljal v kakšnem drugem klubu kot v teh gnilih scumih. Sicer mu vseeno želim vse dobro, razen proti Chelseaju.
Kako porazen prestopni rok pa ima zaenkrat Newcastle? Kar malo nepričakovano kar se mene tiče.
Kako KDH 7m minusa? Kupili smo ga za 30m£, prodali za 29 (25+4, ti 4m addoni naj bi bli easy) tko da kvečjemu 1m£ izgube.blueboy11826 wrote: ↑07 Aug 2025, 10:23 Niko - ko omeniš te 3 igralce in to cifro se sliši res lepo. Vseeno pa ni toliko profita, kot se najprej zdi. S KDHjom smo nrdil približno 7mil minusa, z Ugochukwujem pa 1.5mil plusa, cena za Brojo je pa res odlična, več od pričakovanega. Pri njemu gre še za čisti profit.
Sicer pa bolj kot profit/izguba na posameznih transferjih je letos poleti pomembno, da prodamo več kot kupimo, v nasprotnem primeru novih igralcev ne moremo registrirati za ligo prvakov.