Poletni prestopni rok 2025

o morebitnih prestopih
blueboy11826
Has thanked: 154 times
Been thanked: 115 times

Re: Poletni prestopni rok 2025

Post by blueboy11826 »

bork wrote: 02 Sep 2025, 09:52 Glede Sancheza je pa tako, da mi vidimo predvsem njegove faile... dejstvo pa je, da imamo na zadnjih 20ih tekmah 17 zmag, 2 poraza in remi. Verjetno to ne bi bilo mogoče, če bi bil Sanchez res tako slab, kot je večinsko mnenje, oz. bolj verjetno je, da se je v drugi polovici lanske sezone izboljšal in da klub zato ni bil pripravljen na silo kupovati GK za neko vmesno obdobje. Tudi predstave na CWC so mu šle na roko. All in all bi rekel, da ima svoje faile, a hkrati zelo dobre statistične kazalce.
Js se strinjam s tem, ampak to je tako kot sem že napisal. Ima pripravljeno neko super obrambo, ima pa tudi kiks. Igra z nogo ni nevem kaj, pa čeprav so lani to navajali kot razlog, da začenja. Ni slab, ni pa na ravni na kateri bi mogu bit golman, če hočemo kandidirat za najvišja mesta.

Podobno kot Jackson, folk je videl zapravljene šanse, ki jih je bilo res preveč, v bistvu pa statistika ni bila slaba in v build-upu je bil dober. Spet daleč od tega da bi bil slab igralec, ampak iščemo nekaj več.
KTBFFH
Trivinho
Has thanked: 189 times
Been thanked: 43 times

Post by Trivinho »

Moje ocene glede poletne prenove ekipe je ocena 2 / 5
Dobre okrepitve vidim predvsem v Joao Pedru in pa Estevao ki so ze od prve tekme pokazali kvaliteto.
Ostale okrepitve se rabijo se privaditi oz se cakamo na njihove dobre igre.

Malo mi je zal za Maduekeja, mislim da je dost bolsi od Gittensa, bomo videli ce se bo Gittens izkazal.
Garnacho sicer nekaj iskusen ima iz premier lige ampak navdusil pa ni, imel je mogoce par dobrih tekm, js sm biu proti njegovemu prihodu, ker ce ze gledamo da smo prodali Maduekeja zaradi tezkega karakterja pol smo kupili Garnacha ki ni nic bolsi.
Delap sicer kaze nek potencijal in bomo morali pocakati da zalaufa.
Prav tako Esuggo, Hato in Bounanote bomo morali se pocakati da vidimo kaj lahko pricakujemo od njih.

Zdaj pa prodaje:
Za Jacksona smo zadeli jack pot ce pride do prodaje nasledn let.
Pedro je res nivo visje od Jacksona ki smo krvavo rabili igralca ki zna zabijati in nerabi 20 priloznosti za 1 gol.
Za Dissasija nisem zasledil a je ostal pri nam ali je sel kam.
Madueke prodaja je zame kr slaba poteza.
Prav tako Chillwel ki so se ga znebili brez da je dobil priloznost.
Petrovic prav tako na grd nacin prodan brez priloznosti.
Sterling, Mudrik, Fofana, Lavia, vse 4 bi mogli prodati ali pa posoditi, mudriku pa prekint pogodbo ker so res vsi 4 ze 3 leta v klubu ki niso prinesli nic razen bolniske in suspenzije...
Tko da res je to zame zelo slabo speljano v dobrih 2 mesecih, se vedno menim da uprava ni dovol sposobna.
Tudi delo z domacimi mladinci George, ki je skoraj prodan, samo zaradi cistega profita.
Bomo videli kako bo se vse to izkazalo..
Lahko bi veliko boljse igralce prpelal.
sigismund
admin
Has thanked: 149 times
Been thanked: 278 times

Post by sigismund »

Danes sem zasledil (nisem pa preverjal če je res) da naj bi do permanent deal-a po pogodbi moralo priti samo v primeru da Jackson začne 40 tekem v začetni enajsterici, kar pa vemo da se ne bo zgodilo.
demiensatlier
Has thanked: 116 times
Been thanked: 76 times

Post by demiensatlier »

🚨 𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Chelsea are set to sign Emanuel Emegha in 2026, pre agreement done 💙🇳🇱

Chelsea anticipating Champions League and Premier League clubs keen on Emegha… as he wanted to stay this season at Strasbourg and lead them in Europe.

Dutch striker will then join Chelsea in 2026 as new face into Enzo Maresca’s squad, deal already accepted ✨
Post Reply