Usak post preberm, se pa ne strinjam z usakim napisom ki ga nekateri napisete, ko se strinjam lajkam post.ndm wrote: ↑04 Jan 2026, 17:52 Trivinho, z vsem dolžnim spoštovanjem. Zakaj bi ti odgovarjal če tako ali tako ne bereš postov od kogar koli, ki ni enakega mnenja kot ti. Oziroma verjetno preberes ampak si tako trdno preprican v svoj prav da je brezveze karkoli konkretnega prediskutirat s tabo.
Vsi nogometni strokovnjaki izpostavljajo Enzovo taktično fleksibilnost in njegovo znanje na tem podrocju. Ampak ne, on je za tebe največji debil, ki pojma nima kaj dela. Na drugi strani njegov “man management”, dejansko so ga igralci imeli radi in so to veckrat poudarjali. Plus, že to je izredno velik dokaz dobrega dela, da ga Man City vidi kot naslednika Pepa. Pa da se razumemo, dalec od tega da je popoln. Ima veliko prostora za izboljšave, tako takticno, kot glede sloga igre, itd.
Se mi zdi, da sem na forumu zasledil nekoga, ki je napisal da je Chelsea dolocene tekme pod Maresco zgledal daleč najboljše v zadnjih casih, spet drugemu je njegov slog igre izredno dolgocasen. 100 ljudi, 100 čudi.
Skratka, razumem da ti on kot tip ali kot trener ali karkoli ni vsec. Ampak daj mir s to 100% “bad guy” narativo. Tip je mlad trener, ki se uči in dela napake. Je pa v tej sezoni in pol naredil marsikaj dobrega.
Menjava Palmerja… kaj ti mislis da on njega menja za to, ker bi rad tekmo izgubil? Pac res mi je fascinatno, da ne pogledas niti ene stvari objektivno. Palmer je bil poskodovan, vec kot ocitno ni pripravljen za celo tekmo. Pocasi se stopnjuje minutaza. A je res tezko razumeti, da mogoce pa taksne stvari niso njegove odlocitve? + v zadnjih dneh je bilo ogromno porocanja, da je bil to glavni razlog za njegov odhod, ker se ni strinjal z zdravstveno sluzbo in odrejanjem minutaze igralcem.
Evo pa sem naredil tocno to, kar sem na zacetku posta napisal da ne bom delal![]()
Sigismund je veckrat lepo napisal pa se nekdo ki ima podobno mislenje kot jst..
Glede Maresce, mogoce mu hocejo vsi teli strokovnjaki dvignit rejting kljub njegovemu neznanju ki ima samo 2 ali 3 max tekme ki lahko recs da je oddelal odlicno, da ga vidijo kot naslednika Pepa ker mata kao podoben slog igre ceprov je Maresca svetlobna leta po slogu od Pepa...
Pac stokovnjak je lahko dans usak tud tist k pise revijo ekipo.
Na igriscu pa se vidi njegova sposobnost, res je da je se mlad ampak je tudi Amorin iz Uniteda mlad pa je trmast in eno in isto taktkiko forsera 99% navijacev ga sovrazi ker ni sposoben.
Js tako vidim Maresco da ni sposoben tako ekipo dat na visji nivo, ker ima dosti kvalitetnesno ekipo od ekip ki so pred nami razn Arsenala ki je letos pomoje da kr 1 favorit da mu rata osvojit...
Ce ti klubi kot so Sunderland uzemajo pike potem pa res nimas pojma...in tudi sm reku verjel bi mu ko bi vsaj nanizal tako kot Emery z Villo 10 zaporednih zmag bi reku evo odprlo se mu je in 1 kiks ali 2 bi mu pogledal skozi prste..ampak ne on ima 1 tekmo uau potem pa 5 za bruhat in potem spet 1 uau in tako naprej..zou to je anglija in tukaj se rezlutati stejejo in ne ucenje, za ucenje naj gre v drugo ligo...
Mogoce tudi ima upliv iz uprave kdor mora igrati in kdo ne, ok tudi to bom razumel, ce mora igrati negdo ki ni po njegovem planu, ampak ce ze igra nekdo ki ni v njegovem planu vsaj istisni maximum od njega...daj mu navodila da grize in gara za svoje mesto naj se bori...
Tudi to je delo Maresce ki pa je motivator 0%.
Evo danes smo igrali 1 1 s cityjem za moje pojme so igralci igrali brez pritiska in zelo dobro odigrali....
Js upam da osvojimo letos vsaj en pokal, in cim dlje v ligi prvakov da pridemo...liga je itk ze zgubljena...se vedno sm navijac Chelsea vec kot 20 let ampak ce sm razocaran in kriticen do dela pac povem...nisem yes men tudi v sluzbi sem veckrat v pisarni pr sefih ker jim povem kar si mislim in dokazujem da imam prav...