CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026

spremljanje dogajanja v Premier ligi, pokalu FA in Ligaškem pokalu
sigismund
admin
Has thanked: 176 times
Been thanked: 327 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026

Post by sigismund »

Mi res znamo bit sami sebi največji sovražniki.
n1i9k9o6
Has thanked: 132 times
Been thanked: 160 times

Post by n1i9k9o6 »

Idiotsko, otročje, naivno. Ne zmam drugače opisat
RedMiner
Has thanked: 93 times
Been thanked: 94 times

Post by RedMiner »

Super, naš projekt pluje proti coni izpada. Še malo, pa bomo v spodnji polovici lestvice. To lahko pokažemo po dobrih 3 letih projekta.
Bolš da niso prenašal tekme.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Vprašanje je kaj lahko spacajo do maja.

Na tej točki bom že uvrstitve v Ligo Evropa vesel, še ene 2-3 poraze pa bo že Konferenčna liga zelo mamljiva. Karkoli več od tega bo dosežek. To je seveda za klub v trenutni situaciji verjetno kar na nivoju poloma (kadrovski, finančni...), ampak to so teme za druge čase.

Evo Rosenior the bar is at the long time lowest, do your best.
Trivinho
Has thanked: 215 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Posledica vsega slabega kar se je dogajalo v zadnjih tednih je se preneslo se na igralce..
Tekme nism gledu ker ni blo prenosa, streami pa mi nedelajo tko da nebom tekme komenteru...
blueboy11826
Has thanked: 183 times
Been thanked: 141 times

Post by blueboy11826 »

Ja imeli smo svojih par minut v drugem polčasu, ko smo bili boljši, to je pa to. Slaba forma, pomožni trener in povrh še rdeč karton. Drugega ni blo niti za pričakovat.
Na zadnjih 9ih PL tekmah mamo 1 zmago, slabo res.

Kar bi pa edino izpostavu so spet nepotrebni kartoni. Cucurella bedarija, v 20ti minuti ga pač pustiš, da gre 1 na 1, v 80ti ga pa potegneš, od profesionalcou bi pričakoval bolj razumne poteze.
Kakorkoli, kar je sledilo je pa res žalostno. Čist rdeč, nimamo kej, potem pa toliko pritoževanja, da smo dobili še 3 rumene preden je Fulham izvajal prosti strel. Cucurella in Enzo itak klasika skos pr sodnikih, no včeraj še Palmer in Tosin, katastrofa. Nevem a je Enzo kao kapetan sam zato, ker mu to omogoča nek pogovor s sodnikom? Ker drugače ne deluje glih kapetansko, pa še vsako tekmo bi drugač dobil karton, glede na to koliko se pritožuje. O njegovi igri smo pa že itak dost povedal.
KTBFFH
sigismund
admin

Post by sigismund »

Kot zanimivost naj povem, da imamo na dobri polovici sezone trenutno 5 rdečih kartonov, rekord PL pa je 9 rdečih kartonov v eni sezoni (Sunderland 09/10 in QPR 11/12).
ndm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 66 times

Post by ndm »

Eno vprašanje mimo trenutne teme. Me zanima ali sem sam jaz to opazil.
Tisti, ki ste bili na tekmi Chelseaja v živo v zadnjih 2-3 letih. Načeloma kjerkoli, premier liga, evropska tekmovanja, prijateljske…

Jaz sem gledal na SBju v letu 2024 tekmo proti Fulhamu in pa lani (marec 2025) tekmo proti Leicestru. Obe tekme zmagali 1:0, precej dolgočasne tekme z malo priložnostmi. Mi je pa na obeh tekmah v oko padla predvsem predstava Enza Fernandesa, ki ni bila nic posebnega na prvi pogled. Ampak dejansko tip v živo izgleda klaso nad vsemi na igriscu. Tega prek tvja ni opaziti, v zivo pa res izstopa s tehnicnim znanjem, obcutkom za prostor, energijo,… tudi oče (ki ga sicer ne mara najbolj) je rekel, da je to v živo drug igralec😁
Pa me zanima ali je še kdo drug to opazil?
blueboy11826
Has thanked: 183 times
Been thanked: 141 times

Post by blueboy11826 »

Hodim predvsem na evropske away, bil pa sem tudi na PL v tem času. Absolutno se ne strinjam. Moje mnenje je enako kot po tv. Včasih ima vrhunsko tekmo (možno da si bil na njih), drugače pa zelo toplo-hladno, daleč od 100mil igralca. Kot smo že govoril z 2ema tako dragima igralcoma bi mogl dominirat sredino praktično vsako tekmo, pa šezdaleč ne.
Tehnično znanje sigurno ni problem pri njemu, o ostalih plusih in minusih smo pa že premlevali.

Kdor res izstopa je James, kar je vidno tako v živo kot na tv.

Moje mnenje, čeprav je tvoj komentar bil ravno po tem, ko sem ga spet kurcal :D .
KTBFFH
sigismund
admin

Post by sigismund »

Ne bi rekel, da je res fuuul slab, je pa precej nihajoč. Imam občutek, da je Premier League fizično preprosto preveč zanj. Če bi šel v nek nevem, Real, in igral v bolj tehnično nadzorovanem okolju in fizično šibkejši ligi sem precej prepričan, da bi mu šlo bistveno bolje. V PL pa se resno “najde” mogoče vsako N-to tekmo.

Podobno kot pri Mediokeršu – v Sportingu je zabil 40 golov eno sezono, tukaj pa praktično ne obstaja. Enostavno nekateri igralci niso narejeni za PL. Pa ni problem v Arsenalu, ker Arsenal dominira. Pa se Mediokereš mogoče še navadi, Enzo je pa tu že kolko, 3 leta?

Če vzamemo samo včerajšnjo tekmo: ali je igral povsem ziheraško, s podajami nazaj ali vstran, ali pa je pošiljal neke globinske žoge, kjer ni bilo jasno, kaj je sploh hotel narediti. Ne cilja, ne ideje, nič. Oziroma "ideja" je bila da Delap sam dobi žogo v medprostor 3 branilcev, ker Delap je itak prime Drogba/Costa/Haaland nivo igralca in je zanj to mala malica :) ...in takšnih tekem ima Enzo veliko.

Kar se tiče njegovega obnašanja – nekdo je omenil njegovo pizdenje in se popolnoma strinjam. To ni kapetanski material. Izgovori v stilu “latinoameriški temperament” tu ne pijejo vode, to je čisto drug nivo obnašanja.

Se opravičujem za smetenje, sploh ker tekme že nekaj časa nisem gledal v živo kar je bilo prvotno vprašanje, ampak ta vtis se mi ponavlja iz tekme v tekmo.
blue222
Been thanked: 20 times

Post by blue222 »

Meni je Enzo v redu.

Me pa zanima kako smo igrali do rdečega kartona? Včeraj je bila nuja da zmagamo, žal spet karton in 0 točk. Slabo se nam piše, če se krivulja v kratkem ne obrne. Je pa škoda, da smo v enem mesecu šli od bitke za naslov do vprašanja, če bomo šploh igrali evropske tekme v naslednji sezoni. Res me zanima kako dolgo bojo tole prenašali naši najboljši igralci (preden gredo v drug klub).
michooo
Has thanked: 3 times
Been thanked: 61 times

Post by michooo »

Roko na srce, nek nivo vrhunskosti je ohranil samo James. Ostali so vidno padli.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Ane, včasih smo poslušali oziroma brali novice iz klubskih virov v smislu kako je Mourinho popizdil ker se na tekmi niso igralci dovolj trudili. Pa da je Tuchel uvedel penale za zamude na trening. Pa da bo sam peljal avtobus na tekmo če bo treba, itd.

Pa klubski PR danes? Rosenior bo z igralci imel LEGO building competiton. Pa ajde, to si še misliš ajd team building ane. Potem pa klub objavi da Rosenior ne nosi rokavic da ga igralci lahko slišijo ko ploska ko mu je kaj všeč. No to je pa že na nivoju trollanja, ali je novinar idiot ali pa ima nas za idiote, kak neumen woke billshit nivo poročanja je to? Lego tekmovnje, Rosenior ne nosi rokavic? To je tok glupo da si niti izmislit ne moreš.

Medtem City kupi Guehija za bizarnih 20-23 MIO, kolikorkoli je že končna cifra je smešna. Mi bomo za francoske nepoznane CB-je dali ziher 40+.

Enzo je decembra 2025 zamenjal agenta, ko to narediš je ponavadi dober znak da je igralec nezadovoljen in hoče oditi. Agencija ima neke veze s Pastorejem, nisem šel preverjat kakšnih, zato se pa Enza tolko povezuje s PSGjem te dni. In ko bodo te "ključni" igralci začeli bežati od kluba jih bo sledilo še več. Sam čakite da še Palmer gre, že tako ga imam malček na sumu s tole njegovo podaljšano zadnjo bolniško odsotnosjo, ko pa je že igral je pa deloval brezvoljen.

Pa srečno z Brentfordom, ne preveč zgubit.

BluecoOUT.
n1i9k9o6
Has thanked: 132 times
Been thanked: 160 times

Post by n1i9k9o6 »

3 pike so 3 pike, ampak to danes je blo res slabo, zame osebno malo pozitivnih stvari, ki jih lahko odnesemo.
Gremo dalje.
Profesor
Has thanked: 6 times
Been thanked: 16 times

Post by Profesor »

Enzo je zamenjal agenta in podpisal za eno firmo k je njen vodja Pastore in ta je valda povezan s PSG.

V glavnem, današnja tekma... Več sreče kot pameti. Če bi Brentford izkoristil smrtne šanse, bi bil rezultat obrnjen. Ne vidim nekega hudega napredka. Rosenior tala listke igralcem, kot jaz v srednji šoli med testom:)
It`s not just supporting, it`s obsession...
Post Reply