CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026

spremljanje dogajanja v Premier ligi, pokalu FA in Ligaškem pokalu
Trivinho
Has thanked: 215 times
Been thanked: 45 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026

Post by Trivinho »

Zdej kar se tice Enza js nevem kok ma trenutno placo glede na to da americani niso kej prevec radodarni pr placah, mislm da mu psg lahk ponudi zihr vsaj 50% vecjo placo kot jo ma zdej...
Tko da verjetno cilja na vecjo placo glede na to da je kao nek wanabe zvezdnik bo hotu tisto zvezdnisko placo 300k+ na tedn.
Psg mu to lahko ponudi, in za 200M komot podpisem da gre poleti...ceprov kot pravte to potegne pol se za sabo druge zvezdnike kot so Palmer, Caicedo, James, Cucurela...
Mi bomo pa wonderkide kupovali za 40M ki bojo verjetno koncali v Strazburu.
Uglavnem zelo zelo cudni projekti vse skp...
Mene je to zelo razocaralo na kaksen nivo smo mi padli...
V Romanovi eri smo kupovali tiste ki so res naredili dodatek kvalitete v ekipi, mi sploh nimamo kvalitete razn Palmer, Caicedo pa James...ostali so povprecnezi ki so za nek everton, aston vilo...
Pa gledam danes uniteda kako so igrali res so ubili Citya v vseh pogledih...
sigismund
admin
Has thanked: 176 times
Been thanked: 327 times

Post by sigismund »

Obupna, dolgočasna tekma. Res več sreče kot pameti, milijon izgibljenih žog, igra brez repa in glave, pouhno enga pizdenja, nabijanje žoge u PM, Palmer brez vsakakega zametka iskrice od lanske sezone, listki sem ter tja, Garnacho ki ne predribla nikogar in še protest pred stadionom iz Temuja. Ampak hej, 3 pike, uwu.
Profesor
Has thanked: 6 times
Been thanked: 16 times

Post by Profesor »

Nisem sploh spremljal protesta... Predvidevam, da je bila žalost
It`s not just supporting, it`s obsession...
sigismund
admin
Has thanked: 176 times
Been thanked: 327 times

Post by sigismund »

200 folka na telefonih in z minimalnim transparenti za namen slikanja za socialna omrežja. V bistvu si zamisli protest pred SB ko je Chelsea pred celo evropo prisilil klub da podpiše odstop od t.i. superlige. No, to včeraj je bilo 1 vlomljeno z tistim superliga protestom. :)

Na transparentih je blo anti Eghbali, anti Clearlake, Boehly out, niti enega BlueCo out. Folk niti ne razume pointa, važno da smo se slikal.
blue222
Been thanked: 20 times

Post by blue222 »

Kdo je gledal celo tekmo? Kakšna je bila postavitev, igra je bila menda tako tako, Brendford veliko boljši. Očitno smo pokuri veliko sreče, ki pa nam je manjkala že od začetka decembra. Pogledal sem si highlitse na areni (10min). Po videnem je obramba zelo plavala, reševal nas je Sanchez. Cucurella po videnem zelo slabo, mogoče bi si želel, da trenutno več igra Hato. Tudi Palmer slabo, kot, da nima volje, mogoče je kriva tudi poškodba(Rosenior je sicer rekel, da James in Palmer nista trenirala pred tekmo, majhna poškodba pri obeh).
Sam bi trenutno več igral s Santosom v pivotu s Caicedom, Enzo bi tako igral višje, desno Palmer in levo Neto. Kaj mislite? Pogrešam Lavio za backup, kaj se z njim dogaja?
Sledijo 3 tekme od tega 2 v ligi prvakov. Pafos bi morali premagati, Palace je v padcu, moramo izkoristiti, zanimivo bo tudi proti Napoliju. Napovedi?
Profesor
Has thanked: 6 times
Been thanked: 16 times

Post by Profesor »

se, kar si videl na hajlajdsih, je odraz tekme. Res smo imeli ogrooomno sreče. Sanchez je parkrat res vrhunsko posredoval ampak po drugi strani pa skoraj zafrknil en gol. Tipično pač zanj. Se strinjam glede Lavie ampak ne vem, kaj je z njim.
It`s not just supporting, it`s obsession...
Post Reply