CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026

spremljanje dogajanja v Premier ligi, pokalu FA in Ligaškem pokalu
blueboy11826
Has thanked: 191 times
Been thanked: 147 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026

Post by blueboy11826 »

No o uporabnikih, ki jih ni več na forumu - nevem ali jim je pretežko priznat zmoto, ali bojo čakali, da v roku 3eh let mogoče osvojimo kakšen pokal in bojo takrat prišli rečt evo vam ga, ali pa pač sploh ne spremljajo več kluba. Nevem kaj je fora, ampak js sm že reku, vesel sem vsakega komentarja tukaj, tudi če se ne strinjam z njim, mi je v veselje brat.

Glede trenerja - omenja se Filipe Luis, ja tisti, ki je igral za nas. Nekaj izkušenj ima iz brazilske lige, kaj veliko pa ne. Spet kot kaže iščemo neizkušenega trenerja.
Od malo bolj preverjenih se omenja Iraola, čeprav naj bi želel v Bilbao in tudi nevem zakaj bi kdo od "preverjenih" sploh želel k nam v tem trenutku.

Pri vsem minusu, ki smo ga pridelali, smo mislim, da okoli 100mil (nekaj manj) porabili za podpise in sacke Potterja, Pocha, Maresce in Roseniorja, noro.
KTBFFH
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 166 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026

Post by n1i9k9o6 »

Minilo je že kar nekaj časa od kar sem nazadnje karkoli komentiral, po včerajšnjem sacku Roseniorja bi pa rad zapisal par misli. Kot prvo bi rad povedal, da zadnje čase nisem nič komentiral predvsem zato, ker sem večinoma po cele dneve odsoten in nisem imel niti neke volje karkoli pisat, prav tako smo zadnje čase tako gnili, da sem se kar malo distanciral od vsega skupaj. Pogledam tekmo, preberem forum, to je pa to. Ostalo probam čim manj sploh razmišljat od Chelseaja, totalno so mi ubil voljo. Če se dotaknem celotnega "projekta", če smo od začetka šli povsem v k*rac, in je bila sezona 23/24 pod Pochom bolj nek korak vstran oz. mogoče par centimetrov naprej, sem imel občutek, da smo se v lanski sezoni končno premaknili v pravo smer. Vse kar smo rabili poleti je par kvalitetnih okrepitev in bi postal resna ekipa. Pa so uspel zavozit vse kar smo dobrega ustvarili. In smo spet na točki 0, oz. najbrž niti ne na točki 0 ampak kar globoko v minusu.

Kar se tiče Roseniorja, pravilna odločitev pomoje, napaka je bila sploh, da so pustil odhod Maresce in v ta kaos dal še enega mladega in potencialnega trenerja. Želim mu vse dobro, se mi zdi še najmanj on kriv v tej celotni zadevi, težko bi pa tud rekel, da je pustil dober vtis. Trenerji takega tipa oz. v tej fazi svoje kariere potrebujejo stabilno okolje, kar mi niti v sanjah nismo. Bi pa tu rad zapisal isto, kot sem zapisal pri odhodu Pocha: Če gre on, naj grejo še naši vrli športni direktorji. Lastniki očitno še ne bojo šli, vsaj ne deluje tako.
Kako naprej? Kdo je tak idiot, da bi se usedel na našo klop? Imen se omenja ogromno, večina me osebno ne navdihuje pretirano, tista ki me, se mi zdijo nerealna.
Če se navežem še na igralce, sedaj se na veliko piše, da smo končno spoznali, da rabimo tudi izkušene in preverjene igralce, ki naj bi jih sedaj letos poleti vendarle kupili. Ne vem s katerim denarjem, ne vem kdo bi sploh k nam želel, bomo videli... kar se tiče naših; Cucurella, Colwill, James, Caicedo, Palmer, Joao Pedro, Estevao. Za te si želim, da ostanejo in da se igra gradi okrog njih. Za vse ostale mi je dokaj vseeno, za dober denar naj grejo oz. ostanejo kot squad playerji za rotacijo (ala Hato, Lavia,...). Nikomur od zgoraj naštetih pa ne bi mogel zameriti, če želijo zapustit klub. Nekoliko me je presenetilo, da je Caicedo podaljšal, ne vem s čim smo ga prepričali, ampak me veseli.

Ta moment prihodnost res ne izgleda lepo, se bojim, da niti nismo tako daleč od scenarija, ki se dogaja Spursom. Seveda upam, da se motim in da se poleti poleg kvalitetnega trenerja vendarle sestavi tudi kvalitetna ekipa in se počasi vrnemo nazaj kamor spadamo, sem pa ob dosedanjih izkušnjah izgubil praktično vso upanje, da se to zgodi.
Post Reply