Novice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu
sigismund
admin
Has thanked: 183 times
Been thanked: 356 times

Re: Novice

Post by sigismund »

Ena večjih novic zadnjih mesecev. In tudi poteza na mestu, rare W. In seveda ure po porazu v finalu pokala FA, calculated AF. :D

Jaz sem sicer zadovoljen z oznanitvijo Alonsa. Se pa bojim, da ne bo dovolj. Seveda upam, ampak tale naša zabloda je mnogo "večja" od trenerja, to je jasno že nekaj časa. Govori se sicer da je Alonso želel neka zagotovila, nisem se poglobil kakšna, sklepam da glede okrepitev, delovanja itd. A je kdo kaj bolje informiran?

Čaka nas po mojem kar burno poletje, pričakujem marsikakšen boleč odhod in spet vsaj eno dolgo prestopno sago, ki bo na koncu padla v vodo. Ni podlage, da bi pričakovali kakorkoli drugače. Alonso sicer vliva nekaj upanja da zunanji opazovalci (igralci) gledajo nekoliko drugače, kot če bi sedel na klopi nek Rosenior.

Ampak, ne smemo se ponovno peljati na led, prevečkrat smo se že sprijaznili s kakšno tako potezo, pa vsakič samo še bolj potonemo. Govorijo naj zmage, borbe za lovorike, dejanska borba na igrišču, ne pa da končaš finale FA in si vesel ker se je ekipa borila, čeprav so skupaj spracali 1 strel na gol v finalu...

Srečno mu, BlueCo out.
Post Reply