Novice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu
sigismund
admin
Has thanked: 183 times
Been thanked: 356 times

Re: Novice

Post by sigismund »

Ena večjih novic zadnjih mesecev. In tudi poteza na mestu, rare W. In seveda ure po porazu v finalu pokala FA, calculated AF. :D

Jaz sem sicer zadovoljen z oznanitvijo Alonsa. Se pa bojim, da ne bo dovolj. Seveda upam, ampak tale naša zabloda je mnogo "večja" od trenerja, to je jasno že nekaj časa. Govori se sicer da je Alonso želel neka zagotovila, nisem se poglobil kakšna, sklepam da glede okrepitev, delovanja itd. A je kdo kaj bolje informiran?

Čaka nas po mojem kar burno poletje, pričakujem marsikakšen boleč odhod in spet vsaj eno dolgo prestopno sago, ki bo na koncu padla v vodo. Ni podlage, da bi pričakovali kakorkoli drugače. Alonso sicer vliva nekaj upanja da zunanji opazovalci (igralci) gledajo nekoliko drugače, kot če bi sedel na klopi nek Rosenior.

Ampak, ne smemo se ponovno peljati na led, prevečkrat smo se že sprijaznili s kakšno tako potezo, pa vsakič samo še bolj potonemo. Govorijo naj zmage, borbe za lovorike, dejanska borba na igrišču, ne pa da končaš finale FA in si vesel ker se je ekipa borila, čeprav so skupaj spracali 1 strel na gol v finalu...

Srečno mu, BlueCo out.
blueboy11826
Has thanked: 191 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Tudi jaz sem zadovoljen z Alonsom. Bil bi tudi z Iraolo.
Je pa edino pomembno, da se vodstvo ne bo več vtikalo v delo trenerja. Če bo tako kot do zdaj lahko pride Ancelotti, Mourinho, Simeone al pa SAF, pa ne bo nič drugače. Če pa bo klub spremenu pristop, pa mislim, da bi Alonso znal bit kar pravi za nas.
KTBFFH
Trivinho
Has thanked: 220 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Sezona brez europe bi bila kr uredu da igralci se bol posvetijo prvenstvu in kaksnemu pokalu, tko da europa trenutno res bolje da malo pociva, ker smo za tam itk preslabi...
Alonso naj prvo dobi respekt slacilnice in da so igralci z njim, naj blucompani ne umesava se v delo trenerja...
Naj vse te nakupe ki so bili nategnjeni, naj se jih znebimo, Garnacho, Hato, Fofana, Badiashile, Gitens,Delap...in naj pridejo ponizni igralci in garaci...
demiensatlier
Has thanked: 148 times
Been thanked: 94 times

Post by demiensatlier »

blue222
Been thanked: 21 times

Post by blue222 »

Osebno sem si želel nekoga drugega, seveda pa si želim preobrata in dobrih iger. Upam, da bo jedro igralcev ostalo in da se bo gradilo naprej.
Post Reply