CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026

spremljanje dogajanja v Premier ligi, pokalu FA in Ligaškem pokalu
Trivinho
Has thanked: 221 times
Been thanked: 45 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026

Post by Trivinho »

Zmaga nad totenhamom v predzadnjem krogu skoda res da smo letos delili pike slabsim ekipam...lahko bi z malo vec motivacije bili gladko 3. Ampak je kar je meni osebno najslabsa sezona v zgodovini kluba, kjer smo bili posmeh celemu svetu...
To me bol boli kot pa da smo imeli slabo sezono...
Alonsa nebom komentiral dokler me preprica da res dela sam brez navodil...
blue222
Been thanked: 22 times

Post by blue222 »

Upam samo, da se lastniki malo bolj zresnijo in vidijo, da tole ne pelje nikamor. Kakšno ekipo bi lahko imeli po 4 letih pa še bi ostalo denarja.
blueboy11826
Has thanked: 192 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Res je blue, toliko zapravljenega denarja, pa ekipa izgleda tako kot izgleda, precej žalostno. Končali smo na 10 mestu, že točka včeraj pa bi nam prinesla 7 mesto in Europa League. Sunderland si je to pač veliko bolj želel.

Za naprej pa tako, kot smo že govorili. Lastniki morajo spremenit pristop in Alonsu pustit, da dela svoje delo.
Bi pa rekel, da bomo imeli nekaj težav pri okrepitvah:
- že tako smo imeli nevem kakšno izgubo, sedaj nimamo niti bonusov iz evropskih tekmovanj
- smo za marsikoga nezanimivi, spet, ker ne igramo v evropi
- če bi bli vi na mestu nekega WC ali pa perspektivnega igralca, bi si želeli to poletje v Chelsea? Objektivno gledano si jaz nebi, po tem kar je klub prodajal 4 leta kot projekt
KTBFFH
sigismund
admin
Has thanked: 183 times
Been thanked: 358 times

Post by sigismund »

Dokler bomo imeli lastnike katerim prioriteta je ROI pred borbo za lovorikami, potem bo stanje tako kot je. Mogoče jih letos fajn užge po žepih ker smo izpadli iz vseh evropskih tekmovanj in bodo dojeli da evropa nima ameriškega sistema zaprtih lig? Kdo ve, jaz dvomim da razumejo da so oni problem.

Sunderland si je na zadnji dan bolj želel uspeha kot mi. 37 krogov se matraš, na zadnji dan pa ponudiš tole? Sramota od prvega do zadnjega s par izjemami. Sunderland je letos prišel v PL in končal sezono pred nami, bravo Chelsea, a real stinker that one. Oh, in naša valilnica talentov Brighton je tudi pred nami, komično. :)

OUT: Delap, Delap (ja, 2x sm ga napisal nalašč), Gusto, Fofana, Garnacho, Neto, Lavia, pa še kdo. Zadnje dva bolj iz razloga ker Lavia itak nikoli ne igra, what's the point, Neto pa tudi ni 1/2 igralca ki je bil v Wolvesih, izgubljamo in se smejčka, sam spokaj.

Želimo napadati Ligo prvakov je rekel Boehly ob prevzemu. Hecno, kajti slabo nam gre. 22-23 smo bili v LP zaradi uspehov pod Abramovičem, 23-24 se nismo kvalificirali, 24-25 konferenčna liga, 25-26 Liga prvakov, 26-27 sploh brez kakršnekoli Evrope. Torej, 1x liga prvakov, 1x konferenčna liga, 2x brez uvrstitve. :lol:

Alonso je samo obliž na "navijaške rane", da si kupijo del navijačev. Mene niso, vseeno mi je, zaradi mene če pripeljejo nevemkoga, dokler ni rezultatov na igrišču mi dol visi za njihove PR poteze. Bolj me je šokiralo da se je Xabi odločil za naš projekt, a ni kluba nič spremljal vsa leta? Potem pa sem zasledil podatek da bo imel višjo plačo kot jo je mel pri Realu in doživel tisti svoj "aha :) " trenutek. 6 MIO € / sezono pri Realu, Chelsea mu je dal reci piši 13 MIO € na sezono. :cfc01:

Za koga bomo zanimivi? Težko rečem. Prej naj spucajo tale šok od kadra ki evidentno noče biti tu, bo že to precej. Ogromno igralcev imamo ki niso Chelsea nivo in mentality, kar so sami večkrat dokazali. Xabi naj vsaj sharmonira ekipo, ne pa da je velika večina navijaške baze emocionalno povsem odtujena od ekipe, tekem sploh ne gleda in se jim puca k**** za njih. Kako se jim nebi, če dobimo take tekme week-in week-out?

Lahko bi ful na dolgo še, pa ne vem če ima smisel. Samo rekel bi da optimizem pred sezono in po CWC je povsem ubila nesposobnost na nogometni tržnici, poškodba Colwilla, kasneje v sezoni sack Maresce, napoved Roseniorja in McFarta ki sta skupaj spacala prvi 6 zmag na 13 tekmah, drugi pa eno na petih tekmah, GG. Kinetic Energy dela svoje, bravo boysi. :ava:

In kaj hudiča je bilo treba Guiu-ja vleči na vrat na nos nazaj v klub, če je potem komaj da klop vohal?

Shitshow from top to bottom. Win or Lose, BlueCO OUT!
Post Reply