2. Annual Trip: STOKE
Re: 2. Annual Trip: STOKE
Wow, če koga (slučajno) zanima - od januarja bo v Royal Academy of Arts (na Piccadilly-ju) razstava Davida Hockneyja, trajala pa bo do aprila 
Blue is the colour!
- loonymcgreat
ej ko to nakažemo denar za stoke. a je treba kak namen plačila pisat al pa kej tazga? trr pa je tisti na katerga smo nakazali članarino?
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Da Trr je isti. Namen plačila:plačilo karte!loonymcgreat wrote:ej ko to nakažemo denar za stoke. a je treba kak namen plačila pisat al pa kej tazga? trr pa je tisti na katerga smo nakazali članarino?
P.S. Ko vidim nakazilo, bom vsakemu poslal sporočilo na ZS ali na FB, da bo vse ok!
It`s not just supporting, it`s obsession...
Dejte prosim res čimprej plačati, ker ima plačilo lahko malo zamika, predno ga vidim v ProKliku, da ne bo potem zmešnjav!!
Namen nakazila: plačilo karte. Najbolje pa je, da ob tem dodate še članarino za to leto!!
Namen nakazila: plačilo karte. Najbolje pa je, da ob tem dodate še članarino za to leto!!
- patricio10
- Nostradamus
- Been thanked: 4 times
Alooo folk!
Čez točno dva meseca bomo že gledali tekmo na Stamfordu!

MODRA JE BARVA, NOGOMET JE IGRA, MI SMO VSI SKUPAJ IN ZMAGA NAM JE CILJ!!! 

Če bi dal zraven še za članarino, bi potem moral izpolniti formular? Zanima pa me tudi kako je glede TB, to sezone imam kupljeno, za naslednjo pa še nevem, koliko naj potem plačam?Profesor wrote:Dejte prosim res čimprej plačati, ker ima plačilo lahko malo zamika, predno ga vidim v ProKliku, da ne bo potem zmešnjav!!
Formular se izpolni, samo ko se prvič včlaniš. Za vsako podaljšanje pa je dovolj le plačilo s sklicem: plačilo članarine za "tekoče leto"rck2own wrote: Če bi dal zraven še za članarino, bi potem moral izpolniti formular? Zanima pa me tudi kako je glede TB, to sezone imam kupljeno, za naslednjo pa še nevem, koliko naj potem plačam?
Kdor je siguren, da bo v sezoni 2012/2013 TB naj plača 10 EUR, kdor je siguren, da ne bo, naj plača 15 EUR.
Kdor pa ne ve, lahko plača 10 EUR in kasneje doda 5 EUR, če ne bo True Blue ali pa plača šele, ko bo vedel.
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
- Reichenburg
Jaz sem že včeraj nakazal za članarino, samo bo ali pa je že banka danes knjižila ker so pač bolj počasni
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Dobil.Reichenburg wrote:Jaz sem že včeraj nakazal za članarino, samo bo ali pa je že banka danes knjižila ker so pač bolj počasni
Stanje je sledeče: plačanih je 7 vstopnic. vsakemu sem tudi že sporočil, da je nakazilo bilo uspešno. Čakamo še ostale!
- patricio10
- Nostradamus
- Been thanked: 4 times
Samo 7 zaenkrat?? Kolikor vem jih ima namen iti kar 20, tako da najbolje da se malo te, ki si želijo ogledati tekmo obvestimo ali preko ZS, FB itd. da ne bodo prepozni 
MODRA JE BARVA, NOGOMET JE IGRA, MI SMO VSI SKUPAJ IN ZMAGA NAM JE CILJ!!! 

To je res ampak niti ne vem točno število vsek, ki gredo gor. Zato pa skos opozarjam.patricio10 wrote:Samo 7 zaenkrat?? Kolikor vem jih ima namen iti kar 20, tako da najbolje da se malo te, ki si želijo ogledati tekmo obvestimo ali preko ZS, FB itd. da ne bodo prepozni
Pa sej so vsi ki so včlanjeni kakšen teden nazaj dobili mail. Tko da, od mene še dobiš v naslednjih dneh.

Future is bright, future is blue.
Ja sej je blo dost opozoril. Jst mam probleme s kompom pa ne morm do klika, bom čimprej probu nakazat.