2. Annual Trip: STOKE

skupni ogledi tekem na Stamford Bridgeu

Greš na Stoke?

Poll ended at 13 Jan 2012, 11:09

100%
16
44%
mogoče
10
28%
NE
10
28%

Total votes: 36

didier

Re: 2. Annual Trip: STOKE

Post by didier »

Wow, če koga (slučajno) zanima - od januarja bo v Royal Academy of Arts (na Piccadilly-ju) razstava Davida Hockneyja, trajala pa bo do aprila :)
Blue is the colour!
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

ej ko to nakažemo denar za stoke. a je treba kak namen plačila pisat al pa kej tazga? trr pa je tisti na katerga smo nakazali članarino?
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Profesor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Post by Profesor »

loonymcgreat wrote:ej ko to nakažemo denar za stoke. a je treba kak namen plačila pisat al pa kej tazga? trr pa je tisti na katerga smo nakazali članarino?
Da Trr je isti. Namen plačila:plačilo karte!

P.S. Ko vidim nakazilo, bom vsakemu poslal sporočilo na ZS ali na FB, da bo vse ok!
It`s not just supporting, it`s obsession...
Profesor

Post by Profesor »

Dejte prosim res čimprej plačati, ker ima plačilo lahko malo zamika, predno ga vidim v ProKliku, da ne bo potem zmešnjav!!
Namen nakazila: plačilo karte. Najbolje pa je, da ob tem dodate še članarino za to leto!!
patricio10
Nostradamus
Been thanked: 4 times

Post by patricio10 »

Alooo folk! :D Čez točno dva meseca bomo že gledali tekmo na Stamfordu! :juhej:

:cfc01:
MODRA JE BARVA, NOGOMET JE IGRA, MI SMO VSI SKUPAJ IN ZMAGA NAM JE CILJ!!! :P

Image
rck2own

Post by rck2own »

Profesor wrote:Dejte prosim res čimprej plačati, ker ima plačilo lahko malo zamika, predno ga vidim v ProKliku, da ne bo potem zmešnjav!!
Namen nakazila: plačilo karte. Najbolje pa je, da ob tem dodate še članarino za to leto!!
Če bi dal zraven še za članarino, bi potem moral izpolniti formular? Zanima pa me tudi kako je glede TB, to sezone imam kupljeno, za naslednjo pa še nevem, koliko naj potem plačam?
lajko

Post by lajko »

rck2own wrote: Če bi dal zraven še za članarino, bi potem moral izpolniti formular? Zanima pa me tudi kako je glede TB, to sezone imam kupljeno, za naslednjo pa še nevem, koliko naj potem plačam?
Formular se izpolni, samo ko se prvič včlaniš. Za vsako podaljšanje pa je dovolj le plačilo s sklicem: plačilo članarine za "tekoče leto"

Kdor je siguren, da bo v sezoni 2012/2013 TB naj plača 10 EUR, kdor je siguren, da ne bo, naj plača 15 EUR.
Kdor pa ne ve, lahko plača 10 EUR in kasneje doda 5 EUR, če ne bo True Blue ali pa plača šele, ko bo vedel.
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
Reichenburg

Post by Reichenburg »

Jaz sem že včeraj nakazal za članarino, samo bo ali pa je že banka danes knjižila ker so pač bolj počasni
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Profesor

Post by Profesor »

Reichenburg wrote:Jaz sem že včeraj nakazal za članarino, samo bo ali pa je že banka danes knjižila ker so pač bolj počasni
Dobil.
Stanje je sledeče: plačanih je 7 vstopnic. vsakemu sem tudi že sporočil, da je nakazilo bilo uspešno. Čakamo še ostale!
patricio10
Nostradamus
Been thanked: 4 times

Post by patricio10 »

Samo 7 zaenkrat?? Kolikor vem jih ima namen iti kar 20, tako da najbolje da se malo te, ki si želijo ogledati tekmo obvestimo ali preko ZS, FB itd. da ne bodo prepozni :-o
MODRA JE BARVA, NOGOMET JE IGRA, MI SMO VSI SKUPAJ IN ZMAGA NAM JE CILJ!!! :P

Image
Profesor

Post by Profesor »

patricio10 wrote:Samo 7 zaenkrat?? Kolikor vem jih ima namen iti kar 20, tako da najbolje da se malo te, ki si želijo ogledati tekmo obvestimo ali preko ZS, FB itd. da ne bodo prepozni :-o
To je res ampak niti ne vem točno število vsek, ki gredo gor. Zato pa skos opozarjam.
nastja8

Post by nastja8 »

Pa sej so vsi ki so včlanjeni kakšen teden nazaj dobili mail. Tko da, od mene še dobiš v naslednjih dneh.
Image
Future is bright, future is blue.
repe

Post by repe »

Ja sej je blo dost opozoril. Jst mam probleme s kompom pa ne morm do klika, bom čimprej probu nakazat.
rover

Post by rover »

Rover je plačal karto + članarino in v sezoni 2012-13 bo zopet True blue.
Image
rck2own

Post by rck2own »

Karta plačana :juhej: :cfc02:
Post Reply