Še bolje v zapor z svojo oprodo Platinijem. Tipa bluzita o stavnicah a sama največja igralca. Sploh pa če že joka glede penalov. Kaj pa video nadzor jew boy Blatter, zakaj pa to tako zavzeto zavračaš? najbrž zato ker tvoji in favoriti unga kvak mana neb bli niti blizu osmine finala če bi se to uvedlo!Frank_Lampard wrote:Ma, nej se že enkrat spoka v penzijo, kdo ga bo gledal
Re: Govorice
- Reichenburg
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Poleg Hulka sta tukej še dve možni tarči.
To bi bilo noro, da dobimo vse tri.Chelsea Activity
Rumours that we're after another striker, a winger and maybe a midfielder. Falcao the striker and obviously Hazard.
Joao Moutinho is no longer a target. He was a player AVB wanted due to the Portuguese link and experience managing him at Porto.
Lucas Moura won't be joining this summer. And I doubt in the winter. He's happy, young and wants to stay home in Brazil for a while longer.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... id-want-me
Evo še potrditev tistega k sm že prej omenjal za ivketa in real..... Upam res, da ostane ker je KRALJ naše obrambe =)
Evo še potrditev tistega k sm že prej omenjal za ivketa in real..... Upam res, da ostane ker je KRALJ naše obrambe =)
BLUE IS THE COLOUR!!!
Moussa Dembele je nova tarča Chelsea, Uniteda, Tottenhama in Arsenala ot em poroča Sun in dailly mail.
Jaz bi rajši videl Falcaoa ali pa vsaj prav tako iz Fulhama Clint Dempseya ali pa iz Newcastla Demba Ba ali Papiss Cisseja.
Samo Falcao je pri meni prvi na listi.
Jaz bi rajši videl Falcaoa ali pa vsaj prav tako iz Fulhama Clint Dempseya ali pa iz Newcastla Demba Ba ali Papiss Cisseja.
Dembele in Falcao nista isti položaj in mislim, da ob Torresu, Sturridgu in Lukakuju ne potrebujemo dodatnega klasičnega napadalca, v tem primeru Falcaa.rover wrote:Moussa Dembele je nova tarča Chelsea, Uniteda, Tottenhama in Arsenala ot em poroča Sun in dailly mail.
Na drugi strani bi bil Dembele fantastična okrepitev za rotacijo, kot nekakšna menjava za Kalouja, ki odhaja. Vseeno pa se mi zdi, da utegnemo imeti ob vsem tem nakupovanju preveč "gužve" na teh položajih. Posledično je tut vprašanje kako resno se računa na Kakutaja. Sicer pa je bil Dembele zame letos srce Fulhamove ekipe, je odličen pri ustvarjanju priložnosti (okrog 1.5 na tekmo) in pa točen pri podajah (87%). Je tudi igralec, ki se vrača v obrambo in je na terenu zelo borben.
Morda še za odtenek bolj primeren igralec pa se mi zdi James Morrison (WBA).

Falcao je top igralec. Ko ga gledaš igrat, je to poezija ... Ampak če njega pripeljemo, lahko Torresa samo še ustrelimo. To bi bil po moje dokončni udarec za njegovo samozavest.
Poleg tega bomo pa res meli počasi že gužvo na ofenzivnih položajih, sloh če upoštevamo, da bosta na drobtinoce čakala še McEachran in Kakuta ...
Poleg tega bomo pa res meli počasi že gužvo na ofenzivnih položajih, sloh če upoštevamo, da bosta na drobtinoce čakala še McEachran in Kakuta ...
- damjan1120
The same source (Guardian - who is VERY reliable) had indicated Hulk is set to discuss personal terms after a £38m bid has been accepted.
Talk of both Malouda and Essien heading out of the bridge. I had Malouda as expected, but I thought Essien might’ve stayed. Maybe not. (@ChelseaActivity)
Če sem pošten, v primeru da je to resnica, ne bom nobenega pogrešal. Maloudaja itak, no pri Essienu pa bom pogrešal njegove bombe, ampak preveč poškodb+ Romeu in Mikel sta bolje igrala in še mlajša sta.
Talk of both Malouda and Essien heading out of the bridge. I had Malouda as expected, but I thought Essien might’ve stayed. Maybe not. (@ChelseaActivity)
Če sem pošten, v primeru da je to resnica, ne bom nobenega pogrešal. Maloudaja itak, no pri Essienu pa bom pogrešal njegove bombe, ampak preveč poškodb+ Romeu in Mikel sta bolje igrala in še mlajša sta.
Počasi se izpolnjuje moj masterplan za naslednjo sezono iz dni po finalu CL
Samo še Van der Wiela je treba pripeljat (bo verjetno treba počakat do konca Eura), pa o odhodih golmanov se še nič ne govori ...
Samo še Van der Wiela je treba pripeljat (bo verjetno treba počakat do konca Eura), pa o odhodih golmanov se še nič ne govori ...
Mah golmani so čist dobri. Courtois bo tko še vsaj eno leto na posoji, drugi pa niso dovolj dobri za prbo ekipo oz. je bolje da branijo za rezerve, kjer dobivajo vsaj minute, kot da gnijejo v prvi ekipi brez priložnosti. Za to bosta pa Turnbull ter Hilario dovolj dobra.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- damjan1120
Players officially released by Chelsea today: Didier Drogba, Saloman Kalou, Jose Bosingwa, Marko Mitrovic and Rhys Taylor. Good luck to all.
damjan1120 wrote:Players officially released by Chelsea today: Didier Drogba, Saloman Kalou, Jose Bosingwa, Marko Mitrovic and Rhys Taylor. Good luck to all.
Vsem hvala za čudovite stvari, posebej pa legendi Drogbaju.
- davidluiz4
no žal mi je samo Didija in morda Kalouja,toda Kalou roko na srce v novi sezoni praktično ne bi igral,ker pridejo Hulk,Marin in Eden,no Bosingwe mi ni posebej žal,Mitrović in Taylor pa tudi nista baš neka kvalitetarover wrote:![]()
![]()
![]()
Vsem hvala za čudovite stvari, posebej pa legendi Drogbaju.
CHELSEA FC

Upam da se to res ne zgodi, da zaradi novih igralcev (Marin, Hazard, hulk, ...), ne bosta dala na trg Sturridgea. Če že morata naj dasta Esseina in Maloudaja. Sam to jez ne verjamem pač nedeljski trač - joe.ie.