Zimski prestopni rok Januar 2025

o morebitnih prestopih
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Re: Zimski prestopni rok Januar 2025

Post by sigismund »

To je tak nothing news, je nekdo plačal Fabriziu €€€ da je tole twitnil? Takih dealov je na mesec 1000 po celi Evropi, zakaj je naš Dastan Satpaev tako poseben? :)
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 164 times

Post by n1i9k9o6 »

Ker je največji talent od vseh in ima zelo velik potencial :)
sigismund
admin

Post by sigismund »

Itak, LeBron James of soccer. :D
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

Dejmo še kakšo son-father navezo, to se ful dobr prodaja.
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Medtem ko se mi podimo za neverjetnim Garnachom, Real, Barca in City delajo na tem, da bi poleti zastonj dobili Kimmicha. Seveda je za nas prestar, v vezi pa že mamo Caiceda, Enza, večno poškodovanega Lavio in Championship KDHja.
KTBFFH
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

Trivinho wrote: 23 Jan 2025, 22:59 Pa js nevem kdo vod nas klub? Kdo so te skavti???
To so isti ljudje še vedno, ki so sestavili ekipo, ki je zaradi svoje kvalitete in širine kandidat za naslov, kljub glupemu trenerju.
Se spomniš teh časov?
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Govorim o cifri 70M za Garnacha ki ni vredn 20M, in biu bi samo se edn novi Mudryk k sta v istem rangu hitra ampak neuncikovita, nevidim da bi biu on dodana vrednost na levem krilu ob Sanchu in Netu.
Tko da o tem govorim da so nesposobni da jih vsak pelje scat s ceno, za nas so vedno cene navite ko pa prodajamo smo pa na diskontu...
Pa mislm da je ze sigismund napisu da smo v minusu tko da ta skavting je res smesn oz sportni direktor al kdo ma to cez...
sigismund
admin

Post by sigismund »

Neke špekulacije so da si američani med seboj popravljajo račune. United bo drugo leto primoran dvignit cene vstopnic če ne zadostijo PSR. Oni nam Mounta odkupili za ful, mi njim Garnacha, roka roko umije. Ponavljam - špekulacije! :)
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

glosos wrote: 24 Jan 2025, 10:55 To so isti ljudje še vedno, ki so sestavili ekipo, ki je zaradi svoje kvalitete in širine kandidat za naslov, kljub glupemu trenerju.
Se spomniš teh časov?
Si dobil konkretne številke nekje na forumu. Z milijardo evrov vloženega denarja je to minimum, ki se lahko pričakuje.
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

sigismund wrote: 24 Jan 2025, 11:34 Neke špekulacije so da si američani med seboj popravljajo račune. United bo drugo leto primoran dvignit cene vstopnic če ne zadostijo PSR. Oni nam Mounta odkupili za ful, mi njim Garnacha, roka roko umije. Ponavljam - špekulacije! :)
Se ne bi čudil, če je res nekako tako. Že situacija z Atleticom je bla za nas neki podobnega. Mi njim pod nujno Gallagherja, ker nikakor ne paše v sistem za 42mil, oni nam Felixa, ki od prvega dneva ni preveč v Marescinih načrtih za 52mil. Očitno ne kupujemo/prodajamo samo to kar naj bi blo v trenerjevih načrtih, ampak, da se nekje nekaj pokrije. Tudi v tem dealu smo poraženci mi. Gallagher nadaljuje z dobrimi igrami v Atleticu, Felix pa pri nam pol leta praktično ne igra in ne bomo dobil niti prbližno tuk kot smo dal.
KTBFFH
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Isto bo z Garnachom ce pride dal bomo 70M pa bo sedel oz nikol nebo bolsi od Sancha...pa Sancha dobimo za 20M..
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

blueboy11826 wrote: 24 Jan 2025, 14:30 Se ne bi čudil, če je res nekako tako. Že situacija z Atleticom je bla za nas neki podobnega. Mi njim pod nujno Gallagherja, ker nikakor ne paše v sistem za 42mil, oni nam Felixa, ki od prvega dneva ni preveč v Marescinih načrtih za 52mil. Očitno ne kupujemo/prodajamo samo to kar naj bi blo v trenerjevih načrtih, ampak, da se nekje nekaj pokrije. Tudi v tem dealu smo poraženci mi. Gallagher nadaljuje z dobrimi igrami v Atleticu, Felix pa pri nam pol leta praktično ne igra in ne bomo dobil niti prbližno tuk kot smo dal.
Pa ne pozabit na nakup Kellymana iz Aston Ville poleti. Tudi čisti nateg fair playa. Sploh kdo ve, kaj je z njim? Igra vsaj za rezerve?

Mimogrede, tudi Aston Villa je v delni ameiški lasti.
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Posplošeno pljuvanje čez upravo, ker mediji pišejo, da naj bi se zanimali za Garnacha, ni na mestu.

Jaz jim zaupam in verjamem, da vejo, kaj delajo. Ne dvomim, da si želijo nakup napadalca, mogoče samo glavne tarče v tem prestopnem roku niso na voljo.

V preteklosti je bilo že ogromno slabe volje, ker se nas je povezovalo z nekaterimi igralci… iz glave se spomnim Anthonyja Gordona in Durana, za katerega se je pisalo, da smo nori da za igralca z 6 (ne vem točne cifre) goli v EPL ponujamo 40 mio. Danes sta oba igralca vredna dosti več.

Zelo dobre tarče smo imeli tudi v Raphinhi, Oliseju, Koundeju, pa še koga bi se našlo.

Seveda je bil vmes tudi kakšen fail ala Mudryk, ampak generalno gledano uprava ve kaj dela in igralci za katere se zanimamo, čez čas upravičijo svojo kvaliteto.
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

bork wrote: 25 Jan 2025, 08:21 Posplošeno pljuvanje čez upravo, ker mediji pišejo, da naj bi se zanimali za Garnacha, ni na mestu.

Jaz jim zaupam in verjamem, da vejo, kaj delajo. Ne dvomim, da si želijo nakup napadalca, mogoče samo glavne tarče v tem prestopnem roku niso na voljo.

V preteklosti je bilo že ogromno slabe volje, ker se nas je povezovalo z nekaterimi igralci… iz glave se spomnim Anthonyja Gordona in Durana, za katerega se je pisalo, da smo nori da za igralca z 6 (ne vem točne cifre) goli v EPL ponujamo 40 mio. Danes sta oba igralca vredna dosti več.

Zelo dobre tarče smo imeli tudi v Raphinhi, Oliseju, Koundeju, pa še koga bi se našlo.

Seveda je bil vmes tudi kakšen fail ala Mudryk, ampak generalno gledano uprava ve kaj dela in igralci za katere se zanimamo, čez čas upravičijo svojo kvaliteto.

tole na koncu si pozabu se Kdh, Diasi, Badiashile, Sanchez in se bi se jih naslo :) Mislim da je bilo veliko kiksov zato smo upraviceni pist off :) sploh pa dat 70m za igralca ki ga ne rabimo :)
BLUE IS THE COLOUR!!!
sigismund
admin

Post by sigismund »

Mene in ostalih kolikor sem jih razumel niti ne moti zanimanje za Garnacha per se, pač OK so ocenili da bi nam koristil ali katerikoli X razlog pač že je v ozadju. Moti pa me cena ki je spet popolnoma prenapihnjena (gledano na TM ki ga ceni na 50 MIO, pa še to se mi zdi veliko) in pa ne rabimo ga. Oziroma, tudi če bi koga lahko nadomestil in celo izrinil iz prve postave, mi imamo drugje tako zelo evidentne probleme da je nakup še enega wingerja res bolan, poleti smo se nastackali z njimi. A so tisti poletni nakupi potem takem zgrešeni nakupi uprave, če še sami mislijo da rabimo še enega wingerja? :)

Poleg tega Garnacho niti približno ni prilubljen ali res res dober v Unitedu, klubu ki je 10 mest pod nami. 21 tekem v PL, 3 goli 1 asistenca, 382' rabi da da gol. Njemu v bran, to je boljša statistika od Neta in Sancha in tam tam statistika s Felixom, s to razliko da je Garnacho odigral občutno več minut od slednjih dveh v PL.

Sodelavec je fan Uniteda in pravi o njegovi naduvanosti da je toksična, češ da mu je par dobrih tekem stopilo v glavo in od takrat je "obupen".

Kaj pa vem, there are other issues to address, plain and simple. Tle je fora in tle je "nezaupanje" v upravo, ker se ukvarjamo s pozicijami ki imamo kolikor toliko pokrite, kvaliteta je druga stvar. To da pozimi niso (vse) tarče dosegljive je ena taka fraza ki se kar dobro drži v nogometni sferi, pa ne velja tako močno kot se je radi oklepamo/jo. Zakaj je City lahko kupil že 4 igralce? In še skavtajo in gledajo okoli. Oni so šli v beast mode, vidijo da so težave, vidijo da so zadaj in vsaj nekaj delajo na tem da se to reši. Pa je januar, glih tko za njih kot za nas. Mi smo pa v celem mesecu nekaj povohali za Garnachom, do konca prestopnega roka je še kak teden in nič, pa v downward spiral-u smo, legit fucking dumb. Poklicali smo nazaj igralca ki smo ga sami spodili in the first place. :)

Še en fail, koga vse smo kupili v obrambi in koliko smo keša zmetali, da je sedaj naša prva obrambna linija (ko in če je zdrava) Chalobah, James, Colwill - vsi home grown, vsi academy. Torej ostali obrambni nakupi niso bili ravno proper "skavtani". Itak da ne morejo z vsemi nakupi zadeti, ampak tle maš še Mudryka, KDH, itd. Ja, imeli smo dobre targete v Oliseju, Duranu, Raphinhi...to nam popolnoma nič ne pomaga če jih ne pripeljemo. Lahko skavtamo Haalanda, KDB, Yamala in Sako, so what, delo uprave se ocenjuje na podlagi pripeljanih igralcev in ne skavtanih, vsaj jst bi tko ocenu. Gledam za Ferrarijem kupim pa Peugeota. Noben mi ne ploska ker sem si ogledoval Ferrarija, vsi vidijo samo kako se vozim s Peugeotom. In številke ki sem jih zadnjič zlistal pač ne lažejo, precej smo v izgubi. Tle je itak več faktorjev, ampak tko je.

Da o Sanchezu sploh ne govorim. Bom pa glede njega nekaj povedal - če si pogledate včerajšnjo konferenco od Maresce je rekel da je Sanchez naredil "4 mistakes in the whole season". OK ja vem, nočeš udrihat po igralcu javno in malo olepšuje, I get that. Ampak če je izpostavu kolikokrat je Jackson falu gol in kolikorat je Madueke zajebal predložek, potem je pač fair to say da je Sanchez naredu gladko več kot 4 napake. Zakaj taka protekcija oziroma olepševanje? Amorim vsaj ne skriva kdo in zakaj se mora izboljšat, to je delal tudi Mourinho. Tle si na težkem dnarju, si kao profesionalec, not good enough, deal with it ali pa ciao, takih na tem nivoju ne rabmo. Sanchez je naredu vsaj 15-20 napak, sama sreča da so "SAMO" 4 vodile v zadetek. Pač ja, pri tej izjavi sm malo dvignu obrv, nič kaj takega no, samo izpostavt sm hotu da sm bil malo presenečen nad "protekcijo", ampak ajde do neke mere se to razume.

Naj nam dajo povod za zaupanje, z veseljem jih podprem(o). Slepo zaupanje v trenutnih časih ko vsi vemo da so mesta za ligo prvakov A MUST in nam počasi počasi uhajajo je pa delusional. Ocenjevali bomo pa na koncu sezone, se razume.
Post Reply